Fiúk! Szerintetek szép lány Luna Joanna Michelle?
Figyelt kérdés
Én itt interneten láttam, meg megnéztem a Facebookját is, szerintem nagyon szép és kedves.2020. ápr. 26. 20:37
21/25 anonim válasza:
Szerintem is szép, de nem mondanám gyönyörűnek, meg sok sokkal szebb, különleges lány van a világon. Valaki írta hogy beszélt már vele.. Igen, én is beszéltem egyszer, bőven elég is volt. Szegényke elég butácska. Ez amúgy a videóiból is lejön az első 3 perc alatt. Nem elítélésképpen írtam semmit. Egy mondvacsinált celeb, aki a testével akár kitűnni. Ezzel nincs is baj, mert sok modell van így a dologgal, viszont ők tényleg szépek, különlegesek. Mármint kinézetileg. Ezzel nem azt mondtam hogy ő csúnya lenne, mert egy átlag lányhoz képest elég szép.
22/25 anonim válasza:
tehát csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: nem csak az instagramon meg tv-ben lehet ismertté válni a mai világban, és elég szomorú hogy te így gondolkodsz. És ha már szentté teszed magad azzal, hogy kioktatsz itt másokat a helyes viselkedésről, előtte ne hívj szerencsétlen senkinek mindenkit, akinek nem az az álma, hogy az instagramon ossza meg a saját fotóit és képeit az aznapi ebédjéről.
23/25 A kérdező kommentje:
Én nem Instagramon szeretnék befutni, mint már írtam. Troll.
2020. ápr. 27. 18:16
24/25 anonim válasza:
Jesszus... Ijesztő látni a mai tinik naiv ábrándozásait a celeb-életről, a hírnévről és a csillogásról. Fura, amikor én ennyi idős voltam, a környezetemben egyik nő sem álmodozott hírnévről, csak jók akartak lenni valamiben. Ma kifordult a világ. Előbb festik le a falakat, a téglák felrakása ráér utána is. De az leginkább el is marad, elég lesz a festék, az majd megtartja a házat. Siralmas.
42F
25/25 anonim válasza:
A baj,hogy a mai világban a szépség a festésben rejlik meg egyéb praktikákban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!