Fiúk! Szerintetek szép lány Luna Joanna Michelle?
A jelentős emberek nem azért jelentősek, mert híresek, hanem azért híresek, mert jelentősek. Az álmuk nem a hírnév volt, hanem az, hogy valamit elérjenek valamilyen téren. Elérték. Ebből közvetve következett, hogy sok emberhez eljutott a nevük. Gondolod Einsteinnek az volt az álma, hogy híres legyen? Nem, kutatni akart és megismerni a világ működését.
Bocs az offért.
A lány nem különleges szépség, nem csúnya az tény, de nekem nem tetszik, alapvetően elég átlagos. És túl sok rajta a smink, plusz a plasztikmell sem pozitívum.
Amúgy alapvetően nem tudom felfogni, hogy az ilyen influencerek meg vloggerek hogyan lesznek híresek. Mármint, úgy őszintén, kit érdekel, hogy "Autópályán sminkeltem" meg "Megtanultam banánt sütni"? Ki nézi ezeket a tartalmakat? És miért?
Lol. 19 éves vagyok ha ennyire érdekel, a Te hozzáállásod pedig nagyjából egy 13 éves szintjén van, ha már ennyire személyeskedünk.:)
De amúgy tényleg kíváncsi vagyok a válaszra a kérdésemre. Mi szórakoztató van ebben a kontentben? Nem bírom megérteni
"Minden jelenős ember híres. Általában nem csak úgy lesz valaki híres. Valakinek ez az álma, valaki meg egy senki lesz."
Hány modellt, "inflencert" (akkor is voltak ilyenek a társasági életben, csak nem instagrammon toláták, hanem pl bulvár magazinokban) tudsz felsorolni mondjuk a 90-es évekből... Vagy a 70-esből.
Egy csomó sportolóról, tudósról meg mindenki tudja, hogy kicsodák.
Egyébként mi köze a kérdésednek ahhoz, hogy híres akarsz lenni.
Itt van ez az LJM, azt mondod híres, rögtönzött közvélemény kutatásom az ismeretségi körömben azt mutatja, hogy se nők, se férfiak nem hallottak róla (egy zárt baráti csoportba dobtam be, több mint 50 ember van benne, és több a nő).
Viszont a te hírességed, és nagyravágyásod hogyan kapcsolódik hozzá? Azon felül, hogy álmodozol.
Mikor gimibe jártam 2 osztálytársnőm is mindent a modell karrierre tett fel. Az egyikük teljesen eltűnt szem elől, de ha modell lenne biztos tudnánk róla, a másik egy telekom cégnél értékesít, és még 30 felett is minden pénzét abba öli, hogy saját portfóliót fotóztat magáról, ami persze a kutyának nem kell.
Egyébként egy gimis tanár barátnom azt mondja, hogy az érettségi előtt állók 80%-a mondja, hogy bármit is fog csinálni az életben (még az is aki továbbtanul), mellette valóságshow sztár, influencer, rádiós, insta ruha bemutató, vlogger akar lenni, fiúk-lányok vegyesen.
Elmondanád, hogy miért gondolod, hogy az évente a középiskolából kikerülő közel 100ezer ember 80%-nál te miért vagy alkalmasabb arra, hogy híres legyél?
(mivel eredetileg a felnőtt párkapcsolatok rovatba írtad ki, ezért gondolom, hogy már te is felnőtt vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!