Fiúk! Szerintetek szép lány Luna Joanna Michelle?
Nem tudom ki ez, de nagyon szép nő.
Viszont egyáltalán nem az esetem.
Bocsi, lányként írok, de szerintem nagyon mű (mellplasztika, műszempilla, rengeteg smink és photoshop).
Egyébként én személyesen is találkoztam már vele, elég butácska, de nagyon aranyos, és tény, hogy szép. :D
"Miért? Hogy lehetne ebben a világban máshol mint a TV-ben vagy az interneten ismertté vállni??"
Mi a retekért fontos, hogy az ember ismertté váljon
Elég sokan tudják rólam, hogy kicsoda vagyok.
Sikeres vagyok a szakmámban (tudod, azért valamit le is kell tenni az asztalra, már azon felül, hogy az ember mosolyog a kamerának)
Ismernek, és szeretnek a barátaim, és családom, nincsenek is kevesen.
Fogalmam sincs, hogy ki a szomszéd néni, és azt sem, hogy mit tud rólam, de nem is érdekel.
Engem nem zavar, ha valaki ismert akar lenni, de vajon miért az egyetlen képesség amivel ezt el tudja érni, hogy magát mutogatja? Megtanulni zenélni? Csinálni valamit amihez az esze kell? Sportolni? Ehhe mindhez kevés, így marad a magamutogatás, amivel egy baj van. Holnap jön valaki, aki fiatalabb, feszesebb, és többet mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!