Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a lapostalpú...

Szerintetek a lapostalpú szandál nagyon trampli szoknyákhoz és ruhákhoz?

Figyelt kérdés

Magas és vékony lány vagyok, így nem szeretnék magassarkút hordani, mert úgy már tényleg nagyon magas lennék és vékonyítana is.

Egy csinos, vékony pántos nyári szandál szerintetek trampli nyári ruhákhoz? leginkább a-vonalú virágmintás vagy egyszínű ruhákra gondolok.

2020. ápr. 23. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

Én tavaly egész nyáron lapostalpú szandálba voltam, és szinte sose volt rajtam más mint szoknya vagy ruha.

Speciel az ellentéted vagyok, alacsony és húsibb, de utálom a magassarkút. Felesleges is lenne erőltetnem csak azért, mert elvileg az jobban néz ki ilyen "nőies" kinézettel.

2020. ápr. 23. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem is áll annyira jól, az összkép jobb lesz. Hidd el, nagyon lejön ha spórolsz minden lépésen és görcsben vagy mert fáj a lábad.
2020. ápr. 23. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nem, teljesen jó

főleg így, hogy magas és vékony vagy

2020. ápr. 23. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező, kérlek, ne legyél már ennyire buta?!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. ápr. 23. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogyis trampli, nagyon szép viselet ígyis, mindenhez megy az ilyesmi szandál. Nyugodtan hordd. :)
2020. ápr. 27. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!