Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnak ilyenkor csinálni...

Tudnak ilyenkor csinálni valamit a cipővel?

Figyelt kérdés

Tavaly vettem a deichmanban egy szandált. Akárhova mentem vele besípolt, a rossmanban a biztonsagi őr mondjuk rögtön tudta, hogy deichmanos a szandál..

Ha elmegyek oda, ahol vettem csinálnak vele valamit? Mert elég kellemetlen vele így közlekedni

2019. jún. 4. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy tudnak. Ha megvan a blokk, akkor vidd azt is magaddal, hogy ne gondolhassák azt, hogy anno csórtad.
2019. jún. 4. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Valahol az anyagában biztosan van csipogó. Nekem egy vászoncipőben volt, a talpbélés alatt, egy kis vékony lap, amilyen pl. drágább kozmetikumokon, könyveken szokott lenni. Kézi detektorral végignézte egy biztonsági őr, ahol becsipogott, és úgy derült ki, hogy ott van valami.

Nyugodtan vidd vissza az üzletbe és nézzék meg, szedjék ki.

2019. jún. 4. 09:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Oksa, köszönöm, viszont a blokk már nincs meg róla
2019. jún. 4. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!