Vilagosbarna leggings, feher bluz, fekete lapostalpu szandal, milyennek velitek? 21L
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 11:08
1/12 anonim válasza:
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
2/12 anonim válasza:
Ha azt szereted ha a segged bámulják, és jobb ha olyan cipőt hordasz aminek tartása is van mert egészségtelen a sok vékony talpú szemét ami divat. Aztán megy csodálkozás, hogy miért nem tud a lány normálisan sétálni.
4/12 anonim válasza:
Csak ha mezítlábas szandal, bordóra festett labujjkormokkel.
5/12 anonim válasza:
Jó! Praktikus. Randizni. Én pl figyelem egy csajon hogy képes e praktikusan öltözni. Nekem számít. Fontos hogy ha elmegyünk valahova ne hisztizzen végig, hogy neki fáj a lába.
6/12 acelsziv válasza:
Azt nem mondta még neked senki, hogy a leggings nem nadrág? Mennyi hp van manapság elképesztő...
7/12 A kérdező kommentje:
Nem latszik at, olyan, mintha egy tapados nadrag lenne rajtam. iq ninja.
2014. máj. 10. 11:27
8/12 anonim válasza:
A segged átlátszik mert rátapad baz -.-'
9/12 anonim válasza:
Hát, ha már így megkérdezted, elmondom.
Világosbarna leggings. Kezdjük ezzel. Nyilván mondanom sem kell, hogy nem nadrág. Lehet fokozni a nadrágként hordott leggings igénytelenségét, mégpedig egy (majdnem) testszínű darabbal.
Fehér blúzt felhúzol, nadrágot nem? Nem értem, miért. Ezzel mi lenne a cél? Elegancia? Vagányság?
Elmondom, mi fog történni: rém nevetségesen fogsz kinézni.
Fekete lapostalpú szandál. Talán még ez hangzik a legjobban, bár ha ragaszkodsz a barna alsónemű nadrágként való viseléséhez, idétlenül fog kinézni.
Áh, mindegy.
Azzal a leggings-zel minden idétlenül fog már kinézni.
Ne erőltesd, én azt mondom. Blúzt nadrággal vagy szoknyával hordunk, leggingset inkább elégetjük, szandál maradhat, jó lesz abban égetni az előző darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!