Pasik, piros leggings fekete magassarkúval mennyire tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Élénk piros(nem bőrhatású), hozzá fekete magassarkú, de nem platform, fehér hosszított felsővel.
Ha egy vékony 158 cm 45 kg-s csajszin látnátok, mi lenne a véleményetek róla? Nektek ez tetszik? (És hozzá majdnem derékig érő festett sötétvörös haj)
Mennyire figyeltek fel egy ilyenre, ha pontozni kellene, 10ből mennyit adnátok?
2014. márc. 20. 17:32
2/9 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem pocsék egy összeállítás. Ráadásul a Festett sötétvörös haj mocskosul unalmas már. Nekem nem tetszik, de ez csak az én véleményem.
3/9 anonim válasza:
Őszintén?
Férfi vagyok, vazze, fogalmam nincs, mi az a leggings meg platform.
Fogalmazz érthetően, vagy mutass képet, mert ezt így legfeljebb ti, csajok értitek - meg gondolom a mai nyálas kis csíra langyigyerekek.
4/9 anonim válasza:
Ha az a célod, hogy a dugható lányt lássák benned, akkor tökéletes. Ha nem, akkor legalább a csípőtájékot takard el pl. hosszú pulóverrel, mert a leggings nem nadrág.
5/9 A kérdező kommentje:
írtam, h hosszított felsővel viselném (ami természetesen a feneket takarja); de nem tudsz olvasni,
2014. márc. 20. 18:12
7/9 anonim válasza:
felfigyelni felfigyelnék rá, de nem pozitív értelemben
8/9 anonim válasza:
bőrhatásúban jobban nézne ki sztem, és divatosabb... persze kicsit kihívó, úgyh tudni kell viselni.
ha csak simán piros, az nekem, fura!
22/F
9/9 anonim válasza:
Biztos, hogy megnéznélek, tetszene persze. Szerintem manapság a leggings-nél nincs figyelemfelkeltőbb ruhadarab. Nálam jöhet mind eltakart csípővel és mind kendőzetlenül. A matt bőrhatású kicsit izgatóbb, mint a pamutszerű. Lehet még spandex anyagú is. :) A kérdésed, a leírtak alapján vele együtt az összeállításod 10/10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!