Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szepek a dus ajkak? Vagy...

Szepek a dus ajkak? Vagy inkabb csunyak? Milyennek talaljak az emberek?

Figyelt kérdés
Nekem dus ajkaim vanak es a fiuk tobbsege szepnek tartja. De egy-egy lany osztajtarsam azt mondja hogy tul nagyok nem szepek. Lehet hogy csak irigykednek? Hogy gondoljak a legtobben > Tenylkeg csunya? Azert nem olayn dus mint egy negere de nem is nagyon vekony.
2008. nov. 22. 16:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is dús ajkaim vannak, és eddig mindeninek tetszett, sőt én ki szoktam még szájfénnyel emelni is, ugy még jobbak. :P A lányok csak irigykednek, szerintem nagyon is szépek, nekem végülis tetszenek, meg az enyémek is :P
2008. nov. 23. 10:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, minden ok. Ido kozbe kiderult hogy egyik baratnom pasija monta hogy mien vekony a szaja es jobb lenne ha dusabb lenne, igy szerintem az a csaj csak emiatt mondta nekem. Most mar minden oke:D egyebkent meg a pasim szereti az ajkaimat:D:D:D:D KOSZIII MEGECCER :*
2008. nov. 23. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ajak attól szép - dús vagy sem -, hogy természetes, és nem formáz alapjáraton valamilyen idétlen arckifejezést.

Bár a dús ajkak hajlamosak a csücsörítésre is, ami hát izé.

A lényeg hogy mit üzen az ajkad. (Mondjuk a vékony ajkak kommunikatívabbak, a dússág ugyanis már behatárolja némilag a formát.)

2008. nov. 28. 09:26
 14/14 anonim válasza:
nehogy azt hidd már,h minden négernek oan dús a szája.mindenkinek eltérő :D szinesbőrűejnek nem feltétlenül dús az ajkuk :D Lol,örülnél is,ha oan ajkad lenne mint egyeseknek.. :D am meg mit foglalkozol azzal,h mások mit mondanak,magadnak tetszél,és megis van oldva -_-
2009. okt. 30. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!