Fiúk bejön nektek a homokóra alkat?
Figyelt kérdés
tehát nagy mell keskeny derék "széles" medence?
173 cm 60 kg
2010. júl. 27. 16:45
3/7 anonim válasza:
tényleg van akinek ez nem tetszik? ez most meglepett...
4/7 anonim válasza:
én a vékony lányokat szeretem..szóval nem
6/7 anonim válasza:
17:02 vagyok szerintem itt páran összetévesztik a homokóra alkatot a molett alkattal, tekintve, hogy valaki még azt is mondta, hogy a vékony lányok tetszenek neki. egy vékony lány is lehet homokóra alkatú és véleményem szerint ez a létező legnőiesebb alak. bár lehet, hogy van akinek az egybederekú, fiús lányok jönnek be, esetleg elöl deszka hátul léc, ilyesmi, de hát ízlések és pofonok. én ölni tudnék a homokóra alkatért, szerintem az igazi férfiakat ez vonzza.
7/7 A kérdező kommentje:
énse vagyok kövér ne értsetek félre csak az alakom nem teccik h a csípőm ugy kijön és én jobban örülnék ha olyan egybe lennék ahogy mondtátok "deszka" mert majd modell szeretnék lenni és ..így nehéz lesz:/
2010. júl. 28. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!