Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy lánynak ahhoz, hogy induljon a szépségkirálynő választáson? Magasság
Figyelt kérdés
(Nem mostani dolog, de szeretném tudni) Magasság, mellméret? Fogsor,szeplős arc stb . ilyenekre gondolok...2010. júl. 27. 15:30
11/13 anonim válasza:
jajj,de nagy a szád.Inkább járj be normálisan suliba,vedd elő a könyveket és értelmezd a szöveget,ha ennyire nem megy..ne itt tedd a fejed össze vissza..Bár a modellek igazából mind kurv.k és ostobák,az utóbbi miatt biztos siker nálad.
12/13 anonim válasza:
"Bár a modellek igazából mind kurv.k és ostobák,az utóbbi miatt biztos siker nálad." MIII??
hol élsz?? ez nagyon nem igaz!!
13/13 A kérdező kommentje:
Oké ,akkor leírom a véleményem:
Az első válasz eléggé gyér volt (semmit se ér) - amire én leírtam a véleményem ,HOGY NÉHA JOBB,ha az ember nem ír,ha nem tudja a választ. A káromkodás meg nem az én világom.Nem tehetek róla:D Nem születhet mindenki tökéletesnek.
2010. júl. 29. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!