Milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy lánynak ahhoz, hogy induljon a szépségkirálynő választáson? Magasság
Most igazán okosat írtál:) xD
Ha Nem Tudod akkor minek írtál? Jahh, bocs gyakorolni is kell az ilyet :DD
??
nyilván szép fogsor, meg ha jó alakod van az sem hátrány
"Ha Nem Tudod akkor minek írtál? Jahh, bocs gyakorolni is kell az ilyet :DD"
- Hát, igen, ész biztosan nem kell az ilyen versenyekhez.
Egészen érthetően leírtam, hogy van ezeken a versenyeken. Nincsenek feltételek, csak pl. legfeljebb alacsonyabb lánynak nehéz jobb hatást gyakorolnia a zsűrire egy kifutón stb. Viszont azt is leírtam, hogy évente rengeteg ilyen versenyt rendeznek meg, és valahol telejsen midnegy, milyen magas vagy, mert nem zsűri előtt kell pózolnod stb. Ezen mit nem lehet érteni?
Hát már bocs,de az első válaszban nem egészen ezt írtad.
Ami pedig az én válaszomat illeti: arra értettem h majdnem minden válaszoló azon gondolkodik,hogy hogyan kössön bele a másikba (Az meg a te bajod ha nem bírod felfogni:DD)XD
Nem, nem ezt írtam. Valóban, egészen más szavak és mondatok voltak az első válaszomban. Az más kérdés, hogy ettől függetlenül ugyanazt fejeztem ki vele. A stílusod alapján igazat kell adnom az utolsó válaszoló legutolsó megjegyzésére.
Egyébként mit nem tudok felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!