Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cosmos...

Mi a véleményetek a cosmos ruházati üzletről, és az eladóikról?

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miskolci Cosmos ?
2010. júl. 27. 10:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Pontosan! Főleg a miskolci, és az egri :-)!
2010. júl. 27. 10:16
 3/13 eszo válasza:

Az eladók mostanság sehol sem túl kedvesek..nemcsak a Cosmos-okban..

De a cosmos alapvetően kínai árut, gagyi minőségű ruhákat árul..azért is ilyen olcsó..

2010. júl. 27. 10:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Én a miskolci cosmosban még nem jártam, csak Nyír1en a plázán belüli cosmosban.

Nekem egyáltalán nem tetszenek a ruhák.. 2 nadrágból 2 kinyúlik. -.- egyszerűen nagyon szar a minősége. Olcsó, de szar. Nem érdemes megvenni.

Itt az eladók viszonylag kedvesek.. normálisak.

2010. júl. 27. 10:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a ruha rettentő gagyi,már bocs persze én bedöltem annak a sokk csillogo-villogo ruhának 1000 forintért,de annyit is ér,pár mosás és vége szóval oda többet nem megyek. A eladók pedig bunkók,de ez furcsa,mert én Veszprémi vagyok és ott bizony nagyképű üres fejű buta pi*ák az eladók akik örülnének neki,hogy ott vásárolok inkább flegmáznak és pofákat vágnak.
2010. júl. 27. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt voltunk barátommal a veszprémi Cosmosban, elég jó ruhákat vett magának szerintem, nem giccses szirszarokat, és jó áron. Hát, a minőséget majd meglátjuk. Én is vettem egy felsőt 700 ft-ért, remélem nem fog hamar tönkremenni, mert nagyon tetszik. Az eladó 'hölgyek' savanyú képétől viszont majd rosszul lettem. Vajon alapkövetelmény, hogy bunkók legyenek?...
2010. júl. 27. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem elég kínais meg az egriben ELÉG BUNKÓK
2010. júl. 27. 11:12
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem van pár felsőm meg egy szövetkabátom onnan, azok nekem beváltak. az eladók meg pár kivételtől eltekintve a legtöbb helyen elég flegmák, a győri Mango-ban viszont határozottan jó tapasztalatom van. =)
2010. júl. 27. 11:55
 9/13 anonim ***** válasza:
A Mangot én is imádom:) Ott persze,hogy kedvesek ha egyszer már valaki egy drága üzletbe térbe ott bizony nem olyan bunkók,mint egy 20 forintos boltban.
2010. júl. 27. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:
első vagyok. nem voltam még a cosmosban, de jelentkeztem eladónak pár napja oda. én nem lennék bunkó :D
2010. júl. 28. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!