Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a Tally Weijl...

Mit gondoltok a Tally Weijl üzletről?

Figyelt kérdés
Az érdekelni kik vásárolnak ott (páwák, retro...), milyenek az eladók, milyen a ruhák minősége.
2009. okt. 2. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Minősége:mint minden ilyen középárkategóriás boltban van jó minőségű, de gagyi minőségű is.Ki lehet fogni jókat!

Hogy kik vásárolnak ott?Ezt nem igazán értettem páwák?!?

Általában fiatal lányok vásárolnak ott tizen, huszon évesek.Kicsit merészebb, nőiesebb stílus.

Eladók:fiatalok, különösebben nem tudok róluk mit mondani.De ez attól is függ melyik városra érted?mindenhol mások az eladók.Én pl. az szeretem ha nem jönnek oda hogy:segíthetek valamiben ilyen gúnyosan.Attól a hideg is kirázz...

2009. okt. 2. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
én nem szeretem azt a boltot.. nem tudom, h miért...
2009. okt. 2. 20:42
 3/7 A kérdező kommentje:

páwa: tudod azok a pláza pitsák :D

Én első sorban Bp-re értettem, ám köszi a segítséget!

2009. okt. 2. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
ha már plázacicáknál tartunk, én rocker vagyok, és tally weijl-es farmerom van :)
2009. okt. 15. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

se páwa. se retro nem vagyok, de nemrég vettem ott egy klassz lila kockás blúzt :)

szerintem lehet azért jó cuccokat találni ott.. kb, olyan a kínálat mint a jeans clubban, minőség közepes, ezek divatcuccok, nem az igazi tartósságra mennek..

eladók nem izgatnak, ezekben a plázás boltokban sose segítenek (általában nem is látom őket), de én nem is szeretem ha kérdezgetnek, szeretek magam körülnézni :)

2009. okt. 16. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok, nagyon szeretem, van onnan kedvenc farmerem, pulcsim, topom.... nem vagyok plázacica se emos, csak egy fiatal anyuka aki szereti a divatos holmikat, megfizethető áron.

Ne várj extra minőséget, de pl. a farmerek elég strapabíróak, és szuperjó fazonúak. Itt is igaz, hogy ami jobb minőség az drágább, tehát az ezerakáhány forintos felső nem lesz örök darabod, ellebben az 5000 forintos sokáig szép marad.

Én az Aréna Plázaiba járok, az eladók kedvesek, akkor segítenek ha kérdezek, nem néznek ki az üzletből, mert nem vagyok 40 kilós.

Hirtelen ennyi :)

2009. okt. 16. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
amúgy egy csomó rockeres meg metalos cuccot is lehet itt találni, nem csak plázacicásakat vagy emot
2009. okt. 16. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!