Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az orosz nők miért ilyen...

Az orosz nők miért ilyen gyönyörűek?

Figyelt kérdés

Magyarországon miért nincsenek ilyen szép nők?

[link]

[link]

[link]

2020. ápr. 10. 20:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%
Ez csak az instagram. En kulfoldre jarok egyetemre a fel iskola orosz, hat oszinte legyek nagyon nagyon nem szepek Es vannak akik meg igenytelenek is...
2020. máj. 4. 11:07
 32/35 A kérdező kommentje:
nem ertek veled egyet na pá
2020. máj. 4. 11:24
 33/35 anonim ***** válasza:
pá pá
2020. máj. 4. 11:37
 34/35 anonim válasza:
100%

Ez a nagy száj engem kifejezetten taszít, de egyébként tény, hogy vannak gyönyörű orosz nők. Pont úgy, ahogy gyönyörű magyar nők is. (Vagy bármilyen más nemzetiséggel kicserélheted a magyar szót.)

A szlávos/oroszos arcforma nekem is tetszik, de ez a túltolt smink már enyhén túlzás.

Ha összejössz egy nővel majd, akkor őt smink nélkül is kell szeretned.

2020. máj. 4. 11:45
 35/35 anonim ***** válasza:
93%

Most, hogy így vissza olvasom a válaszokat a kérdező nem százas az tutii 😆 csak az övé lehet az utolsó szó így nem is értem minek tetted fel ezt a kérdést kérdező.

Tudod mit ? Magyarországon nincsenek szép nők, úgyhogy költözz Oroszországba, ott biztos csak olyanokba fogsz akadni, akik a Walt Disney-ből léptek ki és biztos csak is rád várnak, a tökéletes hercegre.

“Az orosz nők miért olyan gyönyörűek” kérdésre is választ kaphatsz majd és akkor nem kötnél bele itt mindenkinek a személyes véleményébe.

2020. máj. 4. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!