Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az orosz nők miért ilyen...

Az orosz nők miért ilyen gyönyörűek?

Figyelt kérdés

Magyarországon miért nincsenek ilyen szép nők?

[link]

[link]

[link]

2020. ápr. 10. 20:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

14/10 vagyok. A jó ízlést nem lehet pénzért venni, na de az adottságokat sem, mivel senki nem tehet arról, hogy hova és milyennek születik.

Véleményem szerint a Kárpát-medence és Oroszország is egy olvasztó tégely, ahol mindenféle típusú nők/férfiak születnek.

Amikor mászkálok a belvárosban elég sok szép nőt látok, így azt gondolom, hogy azért annyira nem rossz a helyzet itt sem.

A szépségkirálynő választást nem nézem, ott mindig a legcsúnyábbakat választják ki.

Talán Kulcsár Edina volt az utolsó, aki szép volt és meg is nyerte.

Na mindegy, válassz magadnak oroszt, magyart, kínait, remélem sikeresen döntesz majd ! 😊

2020. ápr. 10. 21:43
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

Vegyél vissza az arcodból, nem tettél le te semmit olyat az asztalra, hogy ilyen stílusban okádj le több millió embert. Még egy ocsmány magyar nőd sincsen, mi? Persze tudjuk, neked nem is kéne.

A magyarokat meg akkor védem “be” (talán meg), amikor akarom, mert ez a hazám, ide születtem, amit nem is szégyellek. Szóval te ne kérjél rajtam számon semmilyen származást, mert egy pisis hülyegyerek vagy nulla tisztelettel mások irányába, aki mindenkit csak lefikáz, aki le merte írni, hogy nem egy idealizált internetes világból kellene kiindulni és nem is a szépségversenyekből. Azt senki nem vitatta, hogy az ÁTLAG oroszok közt is vannak szépek, de undorító, hogy itt pocskondiázod a magyarokat. Attól meg el ne ájuljak, hogy voltál “oroszba” egy hétig apuciékkal, és huh, te már szakértő is a témában...

2020. ápr. 10. 21:46
 13/35 anonim ***** válasza:
1%
Magyar nők közül Palvin Barbi a legszebb. A többiek a nyomában sem érnek.Elvárásuk az van,a semmire.
2020. ápr. 10. 21:54
 14/35 A kérdező kommentje:
én se ájuljak már el attól h te oroszokkal tanulsz habi 😂
2020. ápr. 10. 21:56
 15/35 A kérdező kommentje:
Igy van ha mar magyar no akkor csak a Barbi ;)
2020. ápr. 10. 21:56
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi az anyádkínjának tetted fel a kérdést, ha csak fröcsögni tudsz és szánalmas módon másokat alázni? Jaaaaaah, hogy pont ezért. Sajnállok, hogy itt kell kiélned magad. Lerí a kissebségi komplexusod, ne hidd azt, hogy nem feltűnő. További jó fölényeskedést. Ha már a való elétben szánalmas vagy. :)
2020. ápr. 10. 23:46
 17/35 anonim ***** válasza:
28%
En ugy latom, a valaszolok kezdtek a balhet, nem a kerdezo. Megint szemelyes sertesnek veszitek, ha valaki szebb nalatok. Vicces. (Nokent irom, nem tudom, belolem valahogy nem hoz ki duhrohamot, ha nalam szebb noket latok🤷🏼‍♀️)
2020. ápr. 11. 01:04
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Ezek hol gyonyoruek?
2020. ápr. 11. 11:21
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 11. 13:58
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is vannak smink-és maszkmesterek, sminket árusító boltok és a photoshop is elérhető.
2020. ápr. 11. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!