Az orosz nők miért ilyen gyönyörűek?
14/10 vagyok. A jó ízlést nem lehet pénzért venni, na de az adottságokat sem, mivel senki nem tehet arról, hogy hova és milyennek születik.
Véleményem szerint a Kárpát-medence és Oroszország is egy olvasztó tégely, ahol mindenféle típusú nők/férfiak születnek.
Amikor mászkálok a belvárosban elég sok szép nőt látok, így azt gondolom, hogy azért annyira nem rossz a helyzet itt sem.
A szépségkirálynő választást nem nézem, ott mindig a legcsúnyábbakat választják ki.
Talán Kulcsár Edina volt az utolsó, aki szép volt és meg is nyerte.
Na mindegy, válassz magadnak oroszt, magyart, kínait, remélem sikeresen döntesz majd ! 😊
Vegyél vissza az arcodból, nem tettél le te semmit olyat az asztalra, hogy ilyen stílusban okádj le több millió embert. Még egy ocsmány magyar nőd sincsen, mi? Persze tudjuk, neked nem is kéne.
A magyarokat meg akkor védem “be” (talán meg), amikor akarom, mert ez a hazám, ide születtem, amit nem is szégyellek. Szóval te ne kérjél rajtam számon semmilyen származást, mert egy pisis hülyegyerek vagy nulla tisztelettel mások irányába, aki mindenkit csak lefikáz, aki le merte írni, hogy nem egy idealizált internetes világból kellene kiindulni és nem is a szépségversenyekből. Azt senki nem vitatta, hogy az ÁTLAG oroszok közt is vannak szépek, de undorító, hogy itt pocskondiázod a magyarokat. Attól meg el ne ájuljak, hogy voltál “oroszba” egy hétig apuciékkal, és huh, te már szakértő is a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!