Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az orosz nők miért ilyen...

Az orosz nők miért ilyen gyönyörűek?

Figyelt kérdés

Magyarországon miért nincsenek ilyen szép nők?

[link]

[link]

[link]

2020. ápr. 10. 20:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
90%

Vannak itthon is, de alapvetoen sokkal jobban figyelnek a megjelenesukre, nyilvan latod, mennyi smink van rajtuk. Viszont azt a sminket amit felraknak, sokkal igenyesebben keszitik el, mint az itthoni atlag, de ha belepsz egy magyar sminkes csoportba, vagy csak instan nezelodsz a magyarok kozott, azert kozottuk is akadnak boven ugyanilyen lanyok.

Teny, hogy az oroszok kozott joval tobb van.

2020. ápr. 10. 20:35
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de en is odavagyok ertuk. De szerintem az ukran nok meg szebbek!
2020. ápr. 10. 20:37
 3/35 anonim ***** válasza:
92%
Lol a zinsta az alap 😂 ha azt nézzük, a világ kb csak tökéletes testű, mindig makulátlan sminkes csajokból és kigyúrt adonisz pasikból áll.
2020. ápr. 10. 20:47
 4/35 A kérdező kommentje:

Lehet hogy sok a smink rajtuk de látszik azért hogy az arcberendezésük is gyönyörű, szóval smink nelkul is azok!

Az 2 lanyon meg szinte alig van smink es megis gyonyoru

Akadnak magyarorszagon is szep nok csak ritka, mint a fehér holló 😂

2020. ápr. 10. 20:55
 5/35 A kérdező kommentje:

Szerintem meg ne legyünk álszentek. Mindenki a szépet szereti. Biztos te is jobban szeretsz egy szép igényes nő közélébe lenni mert kellemes.

Igen is fontos a külső! De a léleknek is szépnek kell lenni! Csak így működik.

2020. ápr. 10. 21:02
 6/35 anonim ***** válasza:
88%

Hát az első lánynak a természetességét megkérdőjelezném. Az orra, a szája és az állformája is mesterkélt (de lehet, hogy csak a fotók retusálása miatt).

A második csaj szerintem teljesen átlag, persze tökéletes simnkkel és fotókkal.

A harmadik pedig megint csak egy átlagos nő, nagy szemekkel, dúsabb hajjal, meg tökéletes szög egyenes orral, még sincs benne semmi különleges. Több ismerősöm is van, aki hasonló típus és szebbek is.

2020. ápr. 10. 21:29
 7/35 A kérdező kommentje:
Wow! Jó tudni h semmi kulonleges nincs bennuk! De hat kinek mi igaz? Jó ízlést meg nem lehet pénzért venni! ;)
2020. ápr. 10. 21:33
 8/35 anonim ***** válasza:
92%
Te inkább ne személyeskedj, mert te fikázol itt egy rakás számodra ismeretlen embert insta sztárokra hagyatkozva. Egyébként meg 20 éves vagyok, és szláv származású, néztek is orosznak már, szóval rohadtul el vagy tévedve. Sanszos az is, hogy jobban tudom nálad, hogy néznek ki, mivel rengeteg szlávval, oroszokkal is jártam/járok egy egyetemre. És nem csúnyák, de attól még undorító, ahogy a magyar nőkről beszélsz, úgyhogy ne pattogj, amíg nem ismered az összeset. Internetes celebek képeiből kiindulni meg továbbra is röhejes, nemzetiségtől függetlenül. Mintha én megnézném a kövér emberekről szóló amerikai showt, aztán elkezdeném, hogy fujj, minden amcsi dagadt.
2020. ápr. 10. 21:34
 9/35 A kérdező kommentje:

[link]

Gyönyörű magyar lanyok mindjart el ajulok toluk olyan szepek 😂

2020. ápr. 10. 21:36
 10/35 anonim ***** válasza:
77%
Jobb, ha nem az instás riherongyok világához viszonyítunk mindent. Az viszont tény, hogy az orosz nők általánosságban véve valahogy teljesen máshogy viszonyulnak önmagukhoz és a mindennapi megjelenéshez. (Ezzel szemben az orosz férfiak igencsak igénytelenek tudnak lenni.) Mondjuk úgy, hogy történt egy éles váltás a Krasznaja Moszkvától bűzlő tramplik világából, és most alig győzöm csavargatni a nyakam mindenfelé, ha odakint járok.
2020. ápr. 10. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!