Nekem furcsa módon inkább a mell a fontos. A fenéken lehet változtatni edzéssel, a mell méretén és formáján nem nagyon. Illetve tapasztalataim alapján ritkább az igazán szép mell, mint a szép fenék, úgyhogy arra tenném le a voksom.
2020. ápr. 10. 12:21
13/20 anonim válasza:
Nagy mell és nagy fenék, de ha muszáj választani, akkor az első.
36/F
2020. ápr. 10. 18:41
14/20 anonim válasza:
Mivel a mellek annyira nem izgatnak, inkább a láb, és a fenék ezért az utóbbit választanám.
Az meg nem igaz hogy a belső számít mert egy rossz alaku nőnél még a belsőig sem lehet elérni, tehát az első benyomás (látvány) a lényeg a többi úgy is utánna derül ki.
F/43
2020. ápr. 11. 07:36
15/20 anonim válasza:
#12. Ez érdekes. Nekem épp azért tetszik jobban a fenék, mert azt kemény munkával lehet edzeni, abban látszik hogyha foglalkoznak vele, viszont egy mellet bármikor meglehet műttetni, és rögtön szép formája lesz. Ha valakinek szép kerek popsija van, az biztos hogy foglalkozott vele, munkát rakott bele.
Úgyhogy nekem inkább a fenék. 🙂
2020. ápr. 11. 09:13
16/20 anonim válasza:
inkább alacsony testzsírszázalék mellett formás idomok. közepes mell, feszes tartással, kerek hátsó
2020. ápr. 11. 15:15
17/20 anonim válasza:
Mindkettőből kicsi formás.
2020. ápr. 11. 18:16
18/20 anonim válasza:
15ös, amúgy egyetértek. A mell kizárólag akkor számít, ha természetes. Így értettem eleve.
2020. ápr. 11. 18:56
19/20 anonim válasza:
Ja, akkor ok. Egyetértünk.
2020. ápr. 11. 19:20
20/20 anonim válasza:
Mivel a sors egy nagymell/minimálfenék párral dobott meg, így bizton állíthatom, hogy fordítva jobban örülnék neki. 43F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!