Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek automatikusan megneznek egy nagyobb feneket?
Figyelt kérdés
Az utobbi időben vettem eszre, hogy oda szaladhatott fel par kilo, es hat elegge lett fenekem. De ugy tenyleg. Ha megyek valahova most mar gyakran latom, hogy megnezik. De nők és férfiak is. Nem tudom, a nők csak nem azért, mert bejon nekik.. Ez ilyen alap, ha nagy azt megnezik? (semmi dicsekves, mielott meg valaki elkezdene)2019. ápr. 3. 19:02
1/15 anonim válasza:
Én szemely szerint megnezem szeretem a fenekeket:)
L
3/15 anonim válasza:
Mit jelent számodra a "nagy fenék"? Relatív dolog. Mutass fotót.
4/15 anonim válasza:
Ha formás, gömbőlyű, akkor megnézem. Szívesen meg is paskolnám.
5/15 anonim válasza:
Igen, én így vettem észre főleg ha formás.
L
7/15 anonim válasza:
Én is mindig megnézem a lány fenekeket. :D
/L
9/15 anonim válasza:
Nagy általánosságban igen, elmondható, hogy a nagy fenék jobban vonzza a tekintetet. De ez természetes: van akinek ez tetszik, de ha nem, akkor is csak azért néznek oda, mert feltűnő a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!