Fiúk! Ha van két lány és az egyik izmosabb de kicsi a melle (A-s melltartó), a másik meg nem annyira izmos de van melle (C-s melltartó) akkor nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Egyforma magasak de az egyik vékonyabb,izmos a hasa,de nagyon kicsi a melle,épphogy van,a másik meg szintén vékony de nem annyira mint a másik(olyan 3-4 kg van köztük) és nem is lapos,izmos a hasa,de persze vékony a dereka csak a hasán van egy kis háj, de nagyobb a melle(C-s) akkor nektek melyik tetszik jobban alak alapján? Hogy félreértés ne essék a nagyobb mellűnek se nagy a melle csak nem is kicsi,mondjuk olyan közepes. Palvin Barbiénál egy kicsit nagyobb. Az arcuk is egyformán szép.2020. ápr. 6. 17:49
21/22 anonim válasza:
No offense, de ha azt gondolod, hogy kizárólag ez alapján lehet értelmesen választani kettő között, akkor már biztos, hogy nem a testeddel van a baj.
22/22 anonim válasza:
ne aggódj, 15ös, én is nőnemű vagyok, de amíg nem sikerül műtétileg korrigálni az én fejletlen testemet, addig hallani sem akarok férfiakról... nem akarom valami aberrált fsz vágyait legalizálni, másoknak sem kéne.
meg különben, is mi jó itt álszenteskedni, hogy a belső számít, meg ilyenek? attól még ugyanúgy nem jön el a szőkeherceg, csak közben agyonnyomja szegény csajt a vágyakozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!