Fiúk, nektek melyik típusú melltartó tetszik jobban egy kismellű lányon?
átlagos/vékonyabb alkat vagyok, a melleim elég kicsik, de szép a formájuk és nem lógnak. sokáig szivacsos melltartókat hordtam én is, mint a nők 90%-a, ettől arányosabbnak tűnt a mellem, de már eléggé meguntam a push-up melltartókat.
mostanában jöttek divatba a szivacs nélküli, vékony anyagú melltartók. nekem nagyon tetszenek és 100x kényelmesebbek is, főleg ebben a melegben, de ezekben ugye sokkal kisebb a mellem.
kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ilyen adottságokhoz melyik fazon passzol jobban? melyiket látjátok szívesebben egy kismellű lányon? ne a színt meg a mintát meg a csajt nézzétek, csak a melltartó fazonját!
1. push-up
2. vékony
szóval hogy ez a 2. nem előnytelen kis mellen? vagy szexi? én a push-upot nem tartom csalásnak, mert nem nagyon szivacsosakat hordok, inkább csak egy kis esztétikai rásegítés, mint pl. a smink.
nem kérek privátokat, nem ismerkedem és nem küldök képet. a kérdést csak azért írtam ebbe a kategóriába, mert ezt olvassák a legtöbben.
2.
Lehet, hogy a push up kicsit "dob" rajta de en mondjuk szeretem az igazan kis melleket szoval a 2. jobban tetszik.
26F
"csak egy kis esztétikai rásegítés, mint pl. a smink." A smink is hatalmas hülyeség, nagyon nem birom a lányokon, annyival szebbek a termeszetes lányok.
Am édes mindegy egy fiúnak milyen melltartó ban rajtad, neked legyen kényelmes szerintem. De ha nagyon muszaj választani olyat vegyél aminek nincs fém kerete alul, az baromi idegesítő dolog
A harmadik opció.
Kis mellet nem kell tartani, a melltartó felesleges.
Vállald fel, amilyen vagy és kész!
Ha valamilyen esemény miatt dobni szeretnél a megjelenéseden, akkor push-up. Hétköznapokra a sima.
A #6-os által linkelt melltartó nagyon bejön, a lány meg gyönyörű! Van még róla képed?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!