Fiúk, nektek melyik típusú melltartó tetszik jobban egy kismellű lányon?
átlagos/vékonyabb alkat vagyok, a melleim elég kicsik, de szép a formájuk és nem lógnak. sokáig szivacsos melltartókat hordtam én is, mint a nők 90%-a, ettől arányosabbnak tűnt a mellem, de már eléggé meguntam a push-up melltartókat.
mostanában jöttek divatba a szivacs nélküli, vékony anyagú melltartók. nekem nagyon tetszenek és 100x kényelmesebbek is, főleg ebben a melegben, de ezekben ugye sokkal kisebb a mellem.
kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ilyen adottságokhoz melyik fazon passzol jobban? melyiket látjátok szívesebben egy kismellű lányon? ne a színt meg a mintát meg a csajt nézzétek, csak a melltartó fazonját!
1. push-up
2. vékony
szóval hogy ez a 2. nem előnytelen kis mellen? vagy szexi? én a push-upot nem tartom csalásnak, mert nem nagyon szivacsosakat hordok, inkább csak egy kis esztétikai rásegítés, mint pl. a smink.
nem kérek privátokat, nem ismerkedem és nem küldök képet. a kérdést csak azért írtam ebbe a kategóriába, mert ezt olvassák a legtöbben.
a push-up ot nem szeretem mert csalás,illuziot kelt és utána :(
(amugy a sminket sem igazán szeretem)
Szerintem a vékonyból a második a nyerő.tetszik ez az áttetszőség.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!