Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha van két lány és az...

Fiúk! Ha van két lány és az egyik izmosabb de kicsi a melle (A-s melltartó), a másik meg nem annyira izmos de van melle (C-s melltartó) akkor nektek melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Egyforma magasak de az egyik vékonyabb,izmos a hasa,de nagyon kicsi a melle,épphogy van,a másik meg szintén vékony de nem annyira mint a másik(olyan 3-4 kg van köztük) és nem is lapos,izmos a hasa,de persze vékony a dereka csak a hasán van egy kis háj, de nagyobb a melle(C-s) akkor nektek melyik tetszik jobban alak alapján? Hogy félreértés ne essék a nagyobb mellűnek se nagy a melle csak nem is kicsi,mondjuk olyan közepes. Palvin Barbiénál egy kicsit nagyobb. Az arcuk is egyformán szép.

2020. ápr. 6. 17:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

"Most nem azért, de ezt nagyon úgy akarod kihozni, hogy a nagyobb mellű lány legyen hátrányban..."

Te meg nagyon úgy akarod kihozni, hogy nehogy bármiféle külső preferenciát kelljen felvállalni. Mindig csak ez a végtelenül általános "mindenkinek más az ízlése" típusú válaszadás megy.

2020. ápr. 6. 19:39
 12/22 anonim ***** válasza:
12%

Izmos, nulla mell = férfi.

Nem vagyok b....zi.

2020. ápr. 6. 19:39
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 11-es, minek szólsz bele egy a kérdezőnek szóló válaszba?

Semmi közöd a véleményemhez. Külső preferenciákat meg felesleges emlegetni, mivel nem láttuk egyik lányt sem. Így hiába mondja valaki, hogy neki a bögyösebb vagy épp a sportos kérdező tetszik, ha mondjuk meglátná az arcát, és nem jönne be neki egyáltalán.

2020. ápr. 6. 19:48
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

Nekem mind a kettő tetszene, mellméret mindegy, has mindegy. A személyiség döntene.

Ha a nagyobb mellűnek hatalmas mellei lennének, meg hatalmas formás feneke, a másik meg elöl deszka hátul léc típus akkor is a személyiség döntene. Külsőség ilyen téren nálam ritkán szól bele.

2020. ápr. 6. 19:54
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

"ki választana egy tök lapos csajt, ha megkaphat egy olyat is, aki nem egy tízéves gyerekre emlékezteti?"

Komolyan te arra élvezkedsz, hogy leszóld rengeteg nő testét?. Az választaná akinek tetszik, hogy a lánynak van akaratereje és edz a hasára, minél jobb akar lenni. Nem lett volna elég leírnod, hogy a nagyobb mellűeket szereted? Muszáj ilyen bunkónak lenned? Gondolom örülsz, hogy mennyi nőnek törheted össze az önbecsülését egyettlen kommentel.

"Izmos, nulla mell = férfi.

Nem vagyok b....zi."

Ez olyan mintha azt mondanám, hogy mivel kicsi a f*rk*ad ezért nő vagy.

Tehát hülyeség.

A kicsi nem egyenlő a semennyivel.

Neked is jó érzés lehúzni másokat igaz? Aztán csodálkoztok, hogy csak nincs barátnőtök. Hidd el örülnél ha legalább a fiúknak kellenél, de ők se képesek vonzódni ilyen itélkező hülyéhez.

Bocsi, hogy a kérdéstől eltérek (amúgy se tudnék válaszolni, lány vagyok)

de nagyon nem bírom, ha valakit a teste miatt bullyingolnak, undorító.

(pontozzatok le nyugodtan, ha már csak egyettlen embert elgondolkoztattam akkor megérte)

2020. ápr. 6. 20:12
 16/22 anonim ***** válasza:
16%
az a csaj jön be amelyik nem a kérdező
2020. ápr. 6. 21:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelműen a C-s. A másik is szép lehet, de engem a husibb lány indít csak be, és nem a nagyobb melle miatt, bár az is tetszik.
2020. ápr. 6. 23:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A-s egyáltalán nem zavar ha kicsi, szerintem sokkal vonzóbb egy nő ha ilyen a mérete.
2020. ápr. 7. 00:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
nincs azzal semmi baj ha kicsi a melle,ami a fejben van az a lenyeg
2020. ápr. 7. 06:30
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

19-es. Kicsit nyugodj le, nagyon frusztráltnak tűnsz 😁

Amúgy igazából az összkép és a kisugárzás számít elsősorban. Hogyha meglátom akkor eláll a szavam is. És mivel egyik alkat leírása sem olyan szélsőségesen torz, ezért az arc is sokat számítana.

2020. ápr. 7. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!