Fiúk! Ha van két lány és az egyik izmosabb de kicsi a melle (A-s melltartó), a másik meg nem annyira izmos de van melle (C-s melltartó) akkor nektek melyik tetszik jobban?
"Most nem azért, de ezt nagyon úgy akarod kihozni, hogy a nagyobb mellű lány legyen hátrányban..."
Te meg nagyon úgy akarod kihozni, hogy nehogy bármiféle külső preferenciát kelljen felvállalni. Mindig csak ez a végtelenül általános "mindenkinek más az ízlése" típusú válaszadás megy.
Izmos, nulla mell = férfi.
Nem vagyok b....zi.
Kedves 11-es, minek szólsz bele egy a kérdezőnek szóló válaszba?
Semmi közöd a véleményemhez. Külső preferenciákat meg felesleges emlegetni, mivel nem láttuk egyik lányt sem. Így hiába mondja valaki, hogy neki a bögyösebb vagy épp a sportos kérdező tetszik, ha mondjuk meglátná az arcát, és nem jönne be neki egyáltalán.
Nekem mind a kettő tetszene, mellméret mindegy, has mindegy. A személyiség döntene.
Ha a nagyobb mellűnek hatalmas mellei lennének, meg hatalmas formás feneke, a másik meg elöl deszka hátul léc típus akkor is a személyiség döntene. Külsőség ilyen téren nálam ritkán szól bele.
"ki választana egy tök lapos csajt, ha megkaphat egy olyat is, aki nem egy tízéves gyerekre emlékezteti?"
Komolyan te arra élvezkedsz, hogy leszóld rengeteg nő testét?. Az választaná akinek tetszik, hogy a lánynak van akaratereje és edz a hasára, minél jobb akar lenni. Nem lett volna elég leírnod, hogy a nagyobb mellűeket szereted? Muszáj ilyen bunkónak lenned? Gondolom örülsz, hogy mennyi nőnek törheted össze az önbecsülését egyettlen kommentel.
"Izmos, nulla mell = férfi.
Nem vagyok b....zi."
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy mivel kicsi a f*rk*ad ezért nő vagy.
Tehát hülyeség.
A kicsi nem egyenlő a semennyivel.
Neked is jó érzés lehúzni másokat igaz? Aztán csodálkoztok, hogy csak nincs barátnőtök. Hidd el örülnél ha legalább a fiúknak kellenél, de ők se képesek vonzódni ilyen itélkező hülyéhez.
Bocsi, hogy a kérdéstől eltérek (amúgy se tudnék válaszolni, lány vagyok)
de nagyon nem bírom, ha valakit a teste miatt bullyingolnak, undorító.
(pontozzatok le nyugodtan, ha már csak egyettlen embert elgondolkoztattam akkor megérte)
19-es. Kicsit nyugodj le, nagyon frusztráltnak tűnsz 😁
Amúgy igazából az összkép és a kisugárzás számít elsősorban. Hogyha meglátom akkor eláll a szavam is. És mivel egyik alkat leírása sem olyan szélsőségesen torz, ezért az arc is sokat számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!