Szőke vilagosító hajfesték tapasztalatok? Sötétebb hajon hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Ki szeretném szőkiteni a hajamat (jelenleg festett fekete) már vettem hozzá valamit ami rézvörössé fogja tenni. A kérdésem, hogy azt otthon mivel lehetne mégjobban kivilágosítani? Loreal efassort fogok használni (a fekete árnyalat ellen) , esetleg abból még egy pakolás vagy egy szőke hajfesték? Kinéztem egy syoss hajfestéket ami elvileg akár 9 árnyalattal is megvilágosíthatja a hajat. Ez bevállhat?2020. márc. 31. 13:24
11/21 anonim válasza:
Én javasoltam a szőkítőport és úgy csináltam hogy minden egyes tincset amire felvittem az anyagot rögtön be is fóliáztam. A hajtövekre első körben egyáltalán nem is kentem mert gondoltam hogy ott könnyebben kivilágosodik. Érdemes ezt olyankor megcsinálni amikor pár napot nem muszáj kimozdulnod a lakásból mert nekem is elég gázos volt a fejem átmenetileg.
12/21 anonim válasza:
Ja és kenjél rá bőven. Én a vállig érő hajamra 3 adagot használtam el 1 alkalom alatt. Tehát 3 kanál porhoz 4 és fél kanál oxit.
13/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, én sajnos nem fóliáztam be és tincsenként haladtam. Végülis maradok a szőkítőpor mellett, mert a colour b4 nem használ ha korábban szőkítettél. Azt még nem tudom, hogy a tövemre kenjem-e rá majd meglátom hogy szőkül a hajam többi része :D Valószínűleg nekem is 3 adag kéne, mert a kettő éppen hogy elég volt. Köszi a segítséget majd megírom, hogy mi történt :D
2020. ápr. 14. 10:43
14/21 anonim válasza:
Sok sikert! Nem tudom milyen állapotban van a hajad de a 9-es oxival azért óvatosabban bánj majd.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem vigyázni egyelőre szép fényes maradt, hátul van egy tincs ami korábban is szárazabb volt, az első szőkítés csak azt az egy tincset szárította ki valamennyire, de nem vészes meg azóta használok rá olaplexet :D
2020. ápr. 14. 11:55
16/21 anonim válasza:
Tettél olaplexet a szőkítő masszába is? Csak mert az legyengíti az oxi hatását.
17/21 A kérdező kommentje:
Hú igen, jó hogy szólsz mert erről még nem is hallottam. Majd most nem teszek
2020. ápr. 14. 12:50
18/21 anonim válasza:
Mondjuk ha 9-esbe teszel akkor egy 6-osnak felel meg kb. Tehát első alkalommal a 6-ost gyengítetted le. Én a helyedben a 9-esbe is raknék mert mindenféleképp erősebb lesz az oxi hatása és legalább nem roncsolja annyira a hajad.
19/21 anonim válasza:
Be is fotózhatnád a végeredményt!
20/21 A kérdező kommentje:
Nem úgy volt eddig hogy gyengíti? Megvagyok már végül nem tettem bele olaplexet, majd utólag bepótlom. Egész szépen világosodott, leginkább narancssárga mindenhol, felül nem átmenetes hanem egyenletes (a tövemre nem tettem végül ahol már narancssárga volt) , elöl a tincsek alján sötétebb maradt, barnából átmegy feketésbe, de nem mondanám vészesnek, jobb mint korábban az biztos. Picit több mint 20 percig hagytam rajta, tovább nem mertem, de csak egy kicsit száradt ki.
2020. ápr. 14. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!