Szőke vilagosító hajfesték tapasztalatok? Sötétebb hajon hogy néz ki?
Először is:
1. Mióta fested a hajad feketére? Sok réteg festéket kell leszívni?
2. Mennyire hosszú a hajad?
3. Mi a cél?
Én már többször végig csináltam ezt a procedúrát a festett fekete hajamon, hol fekete hol szőke akartam lenni. Első próbálkozásomnál a derékig érő hajamat leégettem mellig érőre. Aztán másik alkalommal efassorral meg garnier E0 kiszőkítővel is próbálkoztam, szintén égés lett a vége. Most a napokban megint rámjött az őrület de most vettem Schwarzkopf BlondMe szőkítőport és 6-os oxit. Elsőre leszívta 7-es színmélységű vörösre (mert ugye ez elkerülhetetlen), tegnap előtt megcsináltam még egyszer és most 9-es kb. a hajam úgy, hogy viszonylag jó állapotban maradt. Nem olcsó cucc, 10 ezer volt a szőkítőpor+oxi együtt, de nagyon megérte nekem mert nem vágta tönkre a hajam. Próbáld ki az efassort ha már megvetted de kb. 10 évnyi kísérletezés után én ezt a blondme kombót ajánlom neked ha otthon akarod csinálni mindenképp.
Narancssárga pigment elkerülhetetlen ha ilyen sötétből világosítasz. Ha rose gold a cél akkor neked is minimum 8-as színmélység kellene de inkább 9. Itt egy skála ami nagyjából felvázolja a színmélységeket: [link]
Jobb oldalt azt láthatod, hogy a világosításkor mi lesz az eredmény, bal oldalt pedig a természetes hajszíneket.
A narancs és sárga tónusok mindenképp előjönnek ilyenkor, ezeket hamvas árnyalattal lehet közömbösíteni. A BlondMe-től is ugyanúgy narancs és sárga lesz a hajad de úgyis rá kell festeni mert a szőkítőpor csak világosításra alkalmas, viszont ez nem teszi úgy tönkre a hajad mint pl. egy Kallos szett és gyorsabban is végzi a dolgát. Neked tulajdonképp ugye ki kéne világosodni és mehet is rá a rose gold festék mivel ez amúgy is melegebb szín, tehát nem fontos a hamvasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!