Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért a legjobb nők vannak...

Miért a legjobb nők vannak egyedül?

Figyelt kérdés
nagyon szép, csinos, dekoratív nők miért nem találnak maguknak párt? Ismerem a közhelyeket, hogy a "legjobb nőktől megijednek a pasik"... de miért? Nem értem. Én egy rendkívül csinos, szép arcú, magas szőke, nagy mellű nő vagyok. Ezek a tények. De nem érzem magam fullos nőnek. Mégis mindig a férfiaknak az a bajuk, hogy nagyon szép vagyok, és féltékenyek... Akarnak is velem ismerkedni meg nem is... Miért?
2010. júl. 25. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Én egy rendkívül csinos, szép arcú, magas szőke, nagy m ellű nő vagyok. Ezek a tények. "

Ahha... Hogy tényleg tények-e,csak egy kép alapján tudnánk eldönteni :)

De egyébként ezt így leírni, még ha névtelenül is, akkor is sokat elárul rólad.

Viszont hogy segítsek is:

"Nem érzed magad fullos nőnek."

Mert milyen - szerinted - rossz tulajdonságod van, ami miatt nem lennél fullos? Ez kritikus lehet. Ha valakin látszik, hogy nincs megelégedve magával az elég ahhoz, hogy egy fiú egy másik lányhoz menjen oda. Nekem úgy tűnik neked nagyon jó lehet a külsőd, ami pozitív, de ha lerí rólad hogy elégedetlen vagy vele akkor máris nem vagy olyan jó nő, illetve ha elégedett is vagy a külsőddel és csak szerénységből írtad hogy nem vagy fullos, akkor is a fogalmazásod világossá teszi, hogy a túl nagy hangsúlyt teszel a megjelenésedre, ami megint taszító szerintem azoknak, akik hosszútávra keresnek társat.

2010. júl. 26. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is küldj egy képet!És megmondjuk mi a baj!
2010. júl. 26. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha más nem akkor küldj egy képet privátba!És őszintén elmondom a véleményem!
2010. júl. 26. 11:26
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
már nem azért de sztemnem kiváncsi a véleménetekre, hogy hogy néz ki.Nyilván jól néz ki, ha ilyen kérdést tett fel.. -.-"
2010. júl. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!