Miért a legjobb nők vannak egyedül?
Figyelt kérdés
nagyon szép, csinos, dekoratív nők miért nem találnak maguknak párt? Ismerem a közhelyeket, hogy a "legjobb nőktől megijednek a pasik"... de miért? Nem értem. Én egy rendkívül csinos, szép arcú, magas szőke, nagy mellű nő vagyok. Ezek a tények. De nem érzem magam fullos nőnek. Mégis mindig a férfiaknak az a bajuk, hogy nagyon szép vagyok, és féltékenyek... Akarnak is velem ismerkedni meg nem is... Miért?2010. júl. 25. 23:04
2/14 anonim válasza:
azok a jó nők vannak egyedül akik magasra teszik a mércét és nagyon válogatnak. és sok szép lányt ismerek egyik sincs egyedül, nem is volt gondjuk soha a pasizás. én is mások szerint jó nő vagyok,nekem sem volt soha gond pasit találni. most is komoly párkapcsolatban élek.
3/14 anonim válasza:
ugyanez van velem is.
Nagyon nemértem..Megnéznek meg minden, de nem mernek kezdeményezni..
4/14 anonim válasza:
na igen magasra teszem a mércét, de ha lehetne sokkal jobb pasim az átlagnál, mért érném be "azokkal"?
5/14 anonim válasza:
Az "akarnak is ismerkedni meg nem is"-bol arra kovetkeztetek, hogy azzal nincs baj, hogy a ferfiak ne mernenek kezdemenyezni nalad, csak az a baj, azt hiszed, azert mert szep vagy, mindenki hasraesik toled, es ez eleg egy kapcsolathoz, pedig azert tenni is kell, nem csak jol mutatni. Gondolom elmegy toled a kedvuk, miutan rajonnek milyen egy egyszeru, sekelyes, unalmas noszemely vagy.
6/14 A kérdező kommentje:
o.O grat
2010. júl. 25. 23:33
7/14 A kérdező kommentje:
amikor szerelmes vagyok egy viszonylag átlagos pasiba, akkor is fél... és nem tudom, h mitől:S Ha egyszer szeretem, és biztosítom erről...
2010. júl. 25. 23:34
8/14 anonim válasza:
biztos nem írtál be vmit a személyleírásodba.
valld be hogy vámgírfogaid vannak.;)
9/14 anonim válasza:
mert nagyon válogatósak,és el vannak kényeztetve nagyon tudm milyen érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!