Lányok, nektek tetszik az alkatom?
2020. márc. 22. 19:08
11/20 anonim válasza:
Igen.
Ennél izmosabb már nem tetszik, ez a max ami még esztétikus szerintem.
Jól nézel ki.
15/20 anonim válasza:
Előző vagyok. Bovs ha kicsit rövid választ adtam de nem tudtam megfogalmazni mit írjak. Szóval nagyon jó alkatod van biztos bomlanak érted a csajok,és sok fiú irigyel. De nekem a vékony kevésbé izmosabb pasik jönnek be. De látszik hogy sok munka van benne ezért gartula. Csak túlzásba ne ess,nehogy olyan legyél mint a testépítő versenyeken azok a férfiak.
17/20 anonim válasza:
Igen. Fontosnak tartom, hogy foglalkozzunk a testunkkel es mivel 12 evig usztam versenyszeruen en is izmos vagyok es szerintem egyaltalan nem sok. A lenyeg hogy magadnak tetszel ha belenezel a tukorbe.
20/20 anonim válasza:
Ha ez Te vagy, akkor a lányok álma vagy szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!