Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki ezt érti? Baj hogy ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ezt érti? Baj hogy ez nem tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe beleszerettem még régebben de barátja volt. Most egy hónapja szakítottak és a lány megváltozott. Nem sminkel minden nap, teljesen sima arccal bejön suliba. Folyamatosan fülig ér a szája még kedvesebb mindenkivel mint volt, a srácokkal is, mindenkire mosolyog, mindenkivel nevet. Folyton azt mondja hogy sosem volt még ilyen boldog. Még amíg kapcsolatban volt elhívtam randizni, de most mentünk el. Végig mosolygott, nevetett, kedves volt velem. De ez nekem nem tetszik én a régi énjébe szerettem bele! Érti ezt valaki? Mit mondjak neki hogy ne legyen ilyen?

2020. febr. 20. 09:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Szakítás után nem még szomorúbbnak kéne lennie?
2020. febr. 20. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajod, hogy boldog?! Nem kicsit vagy nem normális.
2020. febr. 20. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy monddj neki bármit is!!! Ne akard megváltoztatni. Az zavar, hogy boldog és kedves? Ha nem tetszik, akkor engedd el. Ritkák az olyan emberek, mint ez a lány, inkább értékelned kéne, hogy ilyen. És nem kötelező szakítás után szomorúnak lennie, lehet, hogy örül annak, hogy vége a kapcsolatnak. Egyébként is figyelemre méltó, ha valaki így meg tud változni.
2020. febr. 20. 09:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez miért figyelemre méltó és értékelendő?
2020. febr. 20. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak kevesen képesek erre. Pláne most, amikor a legtöbb ember, depis és pesszimista.
2020. febr. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!