Fiúk! Ti mit gondoltok azokról a lányokról, akiknek "hip dip"-jük van?
Próbáltam keresni, de itt gyakorin nemigen találtam ilyen kérdést kiírva ezzel a kulcsszóval, de személyszerint nekem ilyen a csípőm, és nagyon nem szeretem. Tudom, hogy főleg genetika és csontozat, és nemigen lehet eltüntetni, maximum enyhíteni a látszódását, de hát igen...
Annak, aki nem tudná, mi az:
Nagyon zavar, hogy amúgy szerintem nem lenne rossz fenekem, de ez "elrontja" az egészet, nincs meg az a tökéletes "homokóra" alak, nem tudok testhezálló ruhákat hordani, stb. Egyszer egy srác be is szólt, azt mondta, férfiseggem van, az nagyon rosszul esett, mert erről nem tehet az ember. :(
Szóval fiúk, titeket pl zavar? Szerintetek nem lehet egy lánynak jó feneke így, vagy nem olyan feltűnő számotokra?
Sorstársaim, légyszi írjatok, alapból is érdekelne, itt hány embernek van esetleg. :D
Jelentkezem,nekem is ilyen és megértem a problémád. Én sem merek felvenni testhez álló ruház vagy olyan nadrágot ami nagyon kiemeli mert elég hülyén mutat.
19/l
5!
Jó hogy fiúkat kérdeztek..
És egy őszinte válasz a sok képmutató közül.
Igen engem zavar mert löttyedt benyomást kelt.
Talán plasztikáztatni kellene, saját hájjal feltőltetni.
F
Nem ez alapján ítélkezek, de egyetértek sajnos az előttem szólóval, és tényleg löttyedtnek tűnik tőle a fenék, még akkor is ha nem az...
24F
1. Egy nő nem csak egy seggből áll.
2. Szerintem akinek ezek löttyedtnek tűnik, az még nem látott élőben igazi löttyedt feneket.
3. Még mindig nem jellemző hogy a férfiaknak ilyen kerek nagy fenekük van. Akad pár, de azért vicces hogy sokan beszólnak egy formás eddzett fenékre, ami igaz más alakú csípőn van, de volt vele foglalkozva. Azt így névtelenül könnyű ilyen durva kritikát alkotni, a valóságban meg lehet, hogy egy csepp izom sincs a kritizáló "férfiak" testén, vagy épp ők is amorfak.
4. Tudom, hogy nem változtathatom meg az ízléseteket, de felhívhatom a figyelmeteket, hogy attól, hogy ez egy anonim oldal, lehetne normálisan is kifejezni a véleményeteket. Azért az túlzás, hogy plasztika, meg férfisegg.
6!
"Sorstársaim, légyszi írjatok, alapból is érdekelne, itt hány embernek van esetleg. :D"
Kérte,hogy írjon az is aki ilyen helyzetben van. Ezért írtam. Esetleg végig kellett volna olvasni.
7!
“Egyet kell értenem sajnos az előttem szólóval”
Ugye? Néha ez a fhasz is igazat ír.
De azért nem viselt meg nagyon a dolog, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!