Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok! Nektek mi a velemenyet...

Lanyok! Nektek mi a velemenyetek az ilyen lanyokrol?

Figyelt kérdés
Ti megnezitek a deszka lanyokat ha peldaul divatosam vannak feloltozve es a hajuk is szepen megvan csinalva plussz az arcuk is szep? Ti kedvesen neztek rajuk vagy inkabb irigykedtek vagy rajuk se neztek? :)
2019. jún. 18. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Naná,hogy megnezem! De ha en is pont tokdivatosan vagyok feloltozve,akkor viszont nem,nehogymar azt higgye,hogy o a jobb!😄
2019. jún. 18. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
A melegeknél lehetséges , de amúgy magasról...
2019. jún. 18. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

Tisztázzuk hogy mi számít neked divatosnak? Fast fashion?

Ha látok egy tinilányt akinek a testén semmi nőies idomok nincsenek, bokánál feltűrt-agyonszaggatott nadrágban, molyrágta croptoppal és valamilyen Nike vagy Adidas fehér cipővel és kamumárkás táskával, kezében pedig a legújabb Iphonnal, akkor arra gondolok hogy anyuci apuci mindent a feneke alá tesz és azt hiszi magáról hogy ő az atyaúristen. Közben meg semmi egyénisége nincs, ugyanúgy néz ki mint a másik 3 öribarinője.

Idegenekre nem fogok kedvesen nézni, féltékeny és irigy nem leszek egy stílustalan kislányra. A rá se nézel kérdést meg nem értem, mert ha nem nézek rá valakire, nem látom, akkor hogy alkothatnék róla véleményt?

Ha látok egy fiatal lányt normális, nem tömegcuccban, csinosan felvan öltözve, ad a külsejére de nem mű, akkor örülök hogy vannak még emberek akik még feltudnak öltözni ízlésesen.

Egyedül azokra a lányokra vagyok irigy, akik felzabálhatnak egy fél Burger Kinget és mégis 90-60-90 a méretük :D

2019. jún. 18. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
93%

nem azon akadok meg, ha valaki lapos, nekem sincsen 3DD-s kosárméretem (nem is akarok ilyet). kedvesen senkire sem néztem még sosem, talán kutyákra és cicákra, de emberre nem.

irigykedni irigykednék, de biztos nem az öltözködésére, mert az az egy dolog van, amit sose változtatnék magamon, és imádom a ruháimat. ahogy mások öltöznek, sokszor nem szokott tetszeni. inkább furán nézek sokszor a mai divatra...

2019. jún. 18. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!