Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit gondoltok azokról...

Fiúk! Ti mit gondoltok azokról a lányokról, akiknek "hip dip"-jük van?

Figyelt kérdés

Próbáltam keresni, de itt gyakorin nemigen találtam ilyen kérdést kiírva ezzel a kulcsszóval, de személyszerint nekem ilyen a csípőm, és nagyon nem szeretem. Tudom, hogy főleg genetika és csontozat, és nemigen lehet eltüntetni, maximum enyhíteni a látszódását, de hát igen...

Annak, aki nem tudná, mi az:

[link]

[link]

Nagyon zavar, hogy amúgy szerintem nem lenne rossz fenekem, de ez "elrontja" az egészet, nincs meg az a tökéletes "homokóra" alak, nem tudok testhezálló ruhákat hordani, stb. Egyszer egy srác be is szólt, azt mondta, férfiseggem van, az nagyon rosszul esett, mert erről nem tehet az ember. :(

Szóval fiúk, titeket pl zavar? Szerintetek nem lehet egy lánynak jó feneke így, vagy nem olyan feltűnő számotokra?

Sorstársaim, légyszi írjatok, alapból is érdekelne, itt hány embernek van esetleg. :D

2020. márc. 19. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is ilyenem van, és bár nem nagyon merem hangsúlyozni, a barátom mindig mondja, hogy mennyire imádja a fenekem :D

Amúgy van egy osztálytársam akinek szintén ilyen, és mindig divatosan, testhezállóan öltözik, ennek ellenére imádják a fiúk.

2020. márc. 20. 11:37
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak simán háj vagy izom. Nem tetszik, sose tudnék összejönni egy ilyen csajjal. Magamon is utálom, és a terv hogy nyárra csont és börre fogyjak. 31/F
2020. márc. 20. 11:42
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is sokáig ilyen volt, de elkezdtem kifejezetten oda edzeni. Tökre segített. Csak keress rá, "hip dip training". Nyilván nincs így se tökéletesen kerek csípőm, de igenis fel lehet tölteni izommal azt a kis mélyedést
2020. márc. 20. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez is valami új fszság
2020. márc. 20. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!