Férfiak nektek tetszik ha egy nő haja jól ápolt, egyenletesen hosszú és nincs benne semmi "cifra"?
nehogy levágd:) nekem a hosszú egyenes haj a gyengém:)
van pasid?
A kategória kicsit rossz :D
Egyébként miért lenne rossz így a hajad?:D Ha neked tetszik, akkor maradjon így! De egyébként ez sem ismeretlen, nagyon sok lánynak van ilyen haja=)
nyáron pasi ? ments isten..
akkor kinek kell hogy tetszen?
anyádnak?
2. vagyok
ha kalandra vágysz írj privit:P vagy magányosan szeretsz masztizni?
Lány vagyok, de nekem tetszik. Milyen hosszú? Nekem is nagyon hosszú van, egyenesre van a vége vágva, igaz hullámos hajam van, úgyhogy nem tűnik túl szabályosnak az összkép. Nekem is mondják folyamatosan (nagymamámtól kezdve a barátokon keresztül azokig, akiket csak látásból ismerek), hogy miért nem vágatom már le, ilyenkor mindig azt mondom, hogy éppen most kezdtem el komolyabban növeszteni, ilyenkor mindig kikerekedik a szemük. XD Múltkor az egyik csoporttársam kérdezte tőlem, hogy miért nem vágatok valami rövid (vállig érő) tépett fazont és színezem be. -.- Mert minden 2. csajnak olyan van!
Ugyanakkor ott a másik oldal, hogy vadidegenek leszólítanak az utcán, és kérdezgetnek, hogy mennyi ideje növesztem, hogy ápolom, adjak már valami tippet, mert nekik sokkal rövidebb a hajuk és mégis törik. Mindig megesketnek, hogy le ne vágassam, mert mekkora kincs a hosszú egészséges haj.
Nekem az a fontos, hogy elsősorban nekem tetsszen, ne pedig másnak (értsd pasik). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!