Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Fiúk/Férfiak!...

Lányok/Nők! Fiúk/Férfiak! Ilyen egy gyönyörű fiatal tökéletes testű nő szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. márc. 19. 19:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%

Ez egy fejlettlen 20 év körüli kislány.

Egy NŐ 28-30-tól igazi nő!

F

2020. márc. 20. 07:46
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Elég szép és csinos szerintem. Kinek mi a tökéletes, ízlesekről nem kell vitatkozni. Neked a szőke tetszik, nekem a barna, mások vagyunk :)
2020. márc. 20. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Az alakja nem tetszik. Elhiszem, hogy van benne munka, meg nincs is baj vele, de ettől még nekem esztétikailag nem jön be. Plusz idegesítőek ezek a pózok.

De egyébként arcra szép, van pár jó ruhája, és aranyos a macskája.

2020. márc. 20. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy nem látjátok a rohadt sok photoshoppot.Ha megnézed a youtube csatornáját valamikor lehet láttni az igazi alakját.A photoshoppos csúnya az eredeti szebb sokkal.Nem szeretem ha valaki mű és ő már csak egyre műbb lesz.Nagyon unalmas ez a "insta bady" aesthetic.

Szóval nem és nem.Amúgy szép az arca,DE nem bírom őt így nem bírom szépnek tartani.

2020. márc. 20. 11:28
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Az alakja nagyon szép, de idegesítő a feje, olyan, mint Bugs Bunny barátnőjéé, olyan nyúlfejű.
2020. márc. 20. 20:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A feneke nagyon nagy lett, nem értem miért kell ezt így eltúlozni. Az arca meg mindig is érdekes volt (nem jó értelemben), furán szögletes, meg alapból nem szép az arca. Szerintem.
2020. márc. 21. 22:48
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

Uhh, nekem a közönségesség netovábbja.

Néztem régebben a videóit, aranyos csaj, jó dolgokat csinál a youtubeon, de a stílusa és az egész megjelenése enyhén szólva primitív. Az a baj az ilyen fajta nővel, hogy sosem érti, miért nem kell egy komoly, elegáns férfinak hosszútávra. Jön a melegítős, pózolós, műkörmös képeivel, és az embernek feláll a szőr a hátán. Nem bántani akarom, biztos rendes csaj, de nekem ez egész egyszerűen taszító.

Sokkal vonzóbb lenne kevesebb sminkkel, egyszerűbb, visszafogottabb ruhákkal. Az alakja nekem túlzás, pont az lenne a szép a formás testben, hogy titokzatosan nőies, természetes, itt-ott egy kisebb szépséghibával. Őrjítő tud lenni egy kerek fenék, de ez már pont az ellenkező hatást éri el. Az arcával egyébként nincs baj, bájos lenne a többi körítés nélkül.

A haja egyébként tényleg nagyon szép, ez a hullámos, szőke nagyon bejön, és azt hiszem, talán az még nincs befestve, de lehet tévedek.

Összességében messze nem tartom tökéletesnek, bár eleve nem szeretem ezt a szót. Ha valahogy mégis mondanom kéne rá példát, Margot Robbie vagy Ana de Armas lenne, illetve néhány női ismerősöm, de őket úgysem ismeritek. Polla mindössze feltűnő, de sajnos nem extra.

2020. márc. 23. 02:27
 18/18 anonim válasza:
Kockahas nem szép lanyokon
2020. jún. 19. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!