Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Fiúk/Férfiak!...

Lányok/Nők! Fiúk/Férfiak! Ilyen egy gyönyörű fiatal tökéletes testű nő szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. márc. 19. 19:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Nő vagyok, az arca nagyon tetszik, a haja, stílusa nagyon jó, de az alakja annyira nem. Szép, formás, de ha jönne egy tündér, hogy lehet ilyen alakom, inkább mondanám, hogy "jó az, ami van, inkább azt alakítgatom".
2020. márc. 19. 19:35
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Nő vagyok. Ízlések és pofonok. Nekem nem tetszik, főleg az aránytalanul nagy feneke, de az arca sem, amúgy persze nem csúnya, csak nekem nem tetszik.
2020. márc. 19. 19:44
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem elég sokan tartják annak. Hát na, jól néz ki. Vékony, formás. Csak nekem túl szálkás, meg könnyebb elérni egy ilyen formát.

Inkább az ehhez hasonlót tartom tökéletesnek: [link]

Izmos, éd zsírosabb.

L (bi)

2020. márc. 19. 19:57
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

(A feje meg egyenesen csúnya)

2020. márc. 19. 20:00
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Nem tetszik. A testalkatához képest borzasztó nagy a feneke és vastag a combja.
2020. márc. 19. 20:23
 6/18 anonim ***** válasza:
70%

Jó testű, szexi, de a "tökéletes" címet azért nem érdemli meg.

29F

2020. márc. 19. 20:55
 7/18 anonim ***** válasza:
42%

Na látom, te se láttál még sportos emberi alkot. Aki fitneszezik, sportol, annak ehhez hasonló az alakja. Izmos kerek fenék, izmos comb, vékony derék. Teljesen reális és jó alakja van.

Aki szereti az ilyen típusú nőket, annak igen, tetszik, de van, aki a nulla izomzattal rendelkező, csontkollekciós, törékeny csajokat kedveli és azt tartja tökéletesnek, másnak meg megint más. Ízlések és pofonok.

2020. márc. 19. 20:57
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Az én izlésemnek egy kicsit nagy a feneke.
2020. márc. 19. 21:05
 9/18 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem szép csaj.
2020. márc. 19. 22:35
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Nekem ez túl izmos és fura az alakja.... Feneke is. Vhogy....nem néz ki jól az egész. Meg stílusra abszolút nem az esetem.
2020. márc. 19. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!