Fiúk! Nektek tetszenek az ilyen lányok?
Elég magas vagyok 172cm,és 58kg. Barna hajam és szemem van,sápadt bőröm. Szép arcom van de elég kislányos. És elég lapos is vagyok(75A a melltartóméretem) de ez engem nem zavar eszem ágában sincs nagyobbítani.
Hogy félreértés ne essék nem ismerkedni szeretnék,csak érdekel kinek,mennyire jönnék be?
Hát ez azért bonyolultabb.
Ha arcra tetszel, kellemes a hangod és személyiségre is ott van akkor amiket felsoroltál azokkal bőven van esélyed.
Egyrészt: a 172 cm nem kifejezetten magas, inkább átlag. 175 cm-től számít magasnak egy lány.
Másrészt: magadról nyilván elfogultan írsz, a legtöbb ember azt mondja, hogy neki szép az arca, tiszta a bőrre, szimmetrikus az arca stb. Ezt azért mondja kb mindenki, mert ezt az arcot szoktad meg a tükörbe nézve, az agyad kijavítja a hibákat.
Harmadrészt: ez csak egy leírás, ebből senki se tud elképzelni.
Vannak olyanok mint pl én,
Hogy egy lányba nem csak a kinézete miatt tudok beleszeretni hanem hogyha csak szimplán aranyosan,igényesen nêz ki, és mellette van egy normális személysége az már több mint elég.
Mert vannak akiknek azért kell barâtnő hogy tudjanak vele vagánykodni a haveroknak, meg státusz szimbólum, de vannak akik foglalkozni szeretnének vele és jólérezni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!