Fiúk lànyok! Fiúk: ti borotvàljàtok a làbatok? Lànyok: Jobban tetszenek a borotvàlt làbú fiúk?
Vagy ha tehetnétek borotvàlnàtok?
Főleg a 16-25 éves korosztàly (a mai fiatalok) érdekelnek. Irjatok kort és nemet a vàlaszotok mellé!!!
Kicsit túlkoros vagyok,de mindig is taszítottak a borotvált lábú/karú pasik. Nem férfias.
30/n
Undorító, ha borotválja a lábát egy pasi.
N/21
Nem tetszik, pont, hogy taszít. 16 évesen is taszított, most 24 évesen is.
A szőrtelenítéssel máshol nincs bajom, de egy férfinak a lába és a karja azért legyen már szőrös. N
Bár már 43 vagyok, de egészen fiatal 17 éves koromtól kezdve epilálom mindenemet két dolog miatt is, egy a biológia az ősembernek muszáj volt a szőrtakarót megtartania a hideg miatt (még a nőstényeknek is de akkor nem tudom most a nők miért szőrtelenítik magukat..)
Indokolatlan meghagyni mert ruhát használunk a hideg ellen.
És szerintem ápolatlan benyomást kelt egy szőrtakaró.
Egy nő pedig ne ítélkezzen hogy mi a komfortosabb aki ekkora szőrt nem növeszt próba képpen hogy nekem mi a jó!
A másik pedig hogy 18 éves koromtól kezdve rendszeresen testépítek és nem azért hogy az eredményt vastag prém alá rejtsem.
De minden bizonnyal nektek van igazatok, egy kigyúrt ismert szinész csupaszon férfiatlan.
Részemről leszharom a kislányokat mi a véleményük...
Én azt imádom, ha egy srácnak természetes a lába
20/N
8as
Az alpári stílus nem arról árulkodik,hogy lesz.arod a nők véleményét. :)
30 évesen meg nem érzem magam kislánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!