Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk lànyok! Fiúk: ti borotvàl...

Fiúk lànyok! Fiúk: ti borotvàljàtok a làbatok? Lànyok: Jobban tetszenek a borotvàlt làbú fiúk?

Figyelt kérdés

Vagy ha tehetnétek borotvàlnàtok?

Főleg a 16-25 éves korosztàly (a mai fiatalok) érdekelnek. Irjatok kort és nemet a vàlaszotok mellé!!!

2019. máj. 29. 16:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Kicsit túlkoros vagyok,de mindig is taszítottak a borotvált lábú/karú pasik. Nem férfias.

30/n

2019. máj. 29. 17:02
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Undorító, ha borotválja a lábát egy pasi.

N/21

2019. máj. 29. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
26 éves vagyok ugyan, de a véleményem 16-25 éves koromban is ugyanez volt. Taszítanak a borotvált lábú/karú férfiak, nem látok bennük semmi férfiasat
2019. máj. 29. 17:10
 4/17 anonim válasza:
76%
Nem,nem F/24
2019. máj. 29. 17:11
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem tetszik, pont, hogy taszít. 16 évesen is taszított, most 24 évesen is.

A szőrtelenítéssel máshol nincs bajom, de egy férfinak a lába és a karja azért legyen már szőrös. N

2019. máj. 29. 17:21
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
20 éves fiú vagyok, és nem borotválom, nem is gondolkoztam ilyesmin soha.
2019. máj. 29. 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Férfi létemre eszembe sem jutott soha, pedig viszonylag erősebb, így látszatra sem éppen szőke. Régebben sportolás miatt többször erősen ajánlották hogy kéne, de megunták egy idő után. Nők esetben engem nem zavar, ha nincs minden nap leszedve..
2019. máj. 29. 21:45
 8/17 anonim ***** válasza:
18%

Bár már 43 vagyok, de egészen fiatal 17 éves koromtól kezdve epilálom mindenemet két dolog miatt is, egy a biológia az ősembernek muszáj volt a szőrtakarót megtartania a hideg miatt (még a nőstényeknek is de akkor nem tudom most a nők miért szőrtelenítik magukat..)

Indokolatlan meghagyni mert ruhát használunk a hideg ellen.

És szerintem ápolatlan benyomást kelt egy szőrtakaró.

Egy nő pedig ne ítélkezzen hogy mi a komfortosabb aki ekkora szőrt nem növeszt próba képpen hogy nekem mi a jó!

A másik pedig hogy 18 éves koromtól kezdve rendszeresen testépítek és nem azért hogy az eredményt vastag prém alá rejtsem.

De minden bizonnyal nektek van igazatok, egy kigyúrt ismert szinész csupaszon férfiatlan.

Részemről leszharom a kislányokat mi a véleményük...

2019. máj. 30. 08:57
 9/17 anonim ***** válasza:
62%

Én azt imádom, ha egy srácnak természetes a lába

20/N

2019. máj. 30. 10:06
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

8as

Az alpári stílus nem arról árulkodik,hogy lesz.arod a nők véleményét. :)

30 évesen meg nem érzem magam kislánynak.

2019. máj. 30. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!