Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk lànyok! Fiúk: ti borotvàl...

Fiúk lànyok! Fiúk: ti borotvàljàtok a làbatok? Lànyok: Jobban tetszenek a borotvàlt làbú fiúk?

Figyelt kérdés

Vagy ha tehetnétek borotvàlnàtok?

Főleg a 16-25 éves korosztàly (a mai fiatalok) érdekelnek. Irjatok kort és nemet a vàlaszotok mellé!!!

2019. máj. 29. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Illetve a gondolkodásod miatt ami a szőrtakaró pártolását méltatja.
2019. máj. 30. 10:42
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Igaz,te nekem vénember vagy. :*

Engem aztán nem érdekelnél bármilyen szöveggel is jönnél. Meg a borotvált lábaddal. :D

2019. máj. 30. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

Hacsak nem úszik versenyszerűen, akkor számomra érthetetlen és hidegrázós, nagyon nem jönnek be a szőrtelen pasik.

L

2019. máj. 30. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Azért mutogatód a testépítős tested, mert nem érdekel a kislányok véleménye mi? :) Kérlek mesélj még. Egy igényes nőnek ezek a testépítő myikhajok sem jönnek be, de ha még borotválja is a lábát, karját, hát nekem egyértelmű baj van ott a fejben
2019. máj. 30. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:

16.

Először tanulj meg írni.

Másodszor magamért csinálom mert nem akarok átlag kis nyikhaj lenni mint a többi pasi.

És egy kerdés! Stallone,Schwarzenegger is egy kis csíra nyikhaj szőrtelenül? Náluk is baj van ott a fejükben...?

2019. máj. 30. 21:52
 16/17 anonim válasza:

18F

nem borotválom,bár néha megrövidítem,ha már nagyon hosszú (6-8 cm)

szerintem mind a dzsungel, mind a sima láb taszító férfiaknál.

2019. jún. 8. 20:57
 17/17 anonim ***** válasza:
54%
13 éves korom óta szőrtelenítem a teljes testem karok lábak is. De én full homoszexuális vagyok. Jelenleg 38 éves
2020. febr. 18. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!