Férfiak, tetszenek nektek a természetes külsejű, szép lányok? Olyanokra gondolok mint a képeken
2019. szept. 13. 14:11
3/21 anonim válasza:
Természetes = igénytelen? Mióta?
4/21 anonim válasza:
Nekem ideálom ez a testalkat.
6/21 anonim válasza:
oke. tehat neked a termeszetes kulso azt takarja, hogy meg a labat se kepes borotvalni? meg a masik, hogy te szep lanyt igertel, a kepen lathato meg nem az. igen, tetszenek az olyan lanyok akik nem viszik tulzasba a sminket es szepek. de azok akik meg a honaljukat se borotvaljak es az arcuk meg az atlagos szintet se eri el nem. fuj.
8/21 anonim válasza:
4. vagyok. testalkat tenyleg ideal de most latom a tobbit. nemnemnem
9/21 anonim válasza:
Már mi a természetes ezen?
Az a vaslánc, meg az a hegyes valami.
10/21 anonim válasza:
nekem tetszik, de őszintén jobban tetszene, ha befestené a hónaljszőrét (nem viccelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!