Tudtok otthoni praktikákat fogfehérítésre?
Hallottam a szódabikarbónáról de még nem próbáltam ki.
Az lenne a probléma hogy a fogaim rése között általában sárga, hiába mosom naponta 2x illetve van a fogaimon is ilyen "narancs sárga repedés" nem tudom hogy az fog kő-e de szeretnék végre fehérebb fogakat. Milyen praktikákat tudtok ami segítene ami fehérítene rajta a szódabikarbónán kívül?
Nem olyan vészes mint amilyennek hangzik, azaz nem full sárga meg rodhadt mert ápolom magam, de tényleg most már szeretnék fehérebb, szebb fogakat.
Crest fogmatricák
Sokkal jobb, és tartósabb, mint az ilyen otthoni mókolások.
Igen, jó a szódabikarbóna, viszont csak nagyon ritkán érdemes használni, mert roncsolja a fogzománcot és az ínynek se tesz jót.
Én még a szódabikarbónán kívül a Dentomin fogport szoktam használni.
Kurkuma
Lehet elöször megijedsz mert sárga színű de ha leöblíted szèp fehèr fogakat kapsz. Ha rendszeresen fogat mosol vele szèp hatást èrhetsz el vele. Csak befogja a nyelved. Ugyhogy inkább csak esti fogmosáshoz ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!