Fogfehérítésre csak a faszén jó?
Figyelt kérdés
vagy egyáltalán milyen féle szenek vannak? nekem itthon egy kis eredetileg ételfestéknek kitalált "aktív szén" feliratú dobozkám van, de igazából nem nagyon használ...ötlet?2017. máj. 12. 15:36
1/7 anonim válasza:
Nem jo ra semmilyen szen. Az orvosi hidrogenperoxid amit feheriteshez hasznalnak, sem hasznal mindenkinek.
2/7 anonim válasza:
Csak az aktív szén fehéríti a fogakat. De ne várj hollywoodi mosolyt. Ha bárki hófehér mosolyt csinálhatna szénnel pár száz forintért, akkor ki fizetne érte sok pénzt a fogorvosnál? Nekem egy kicsit használt, plusz megszünteti a szájszagot és teljesen eltávolítja a lepedéket.
3/7 A kérdező kommentje:
és akkor azok a drága carboncoco vagy milyen szenek? azok se használnak annyira? az valami bambuszos téma, arról ugye ezer hirdetés van meg áradoznak róla, hogy milyen jó...oké nem hiszem hogy 1 használattól hófehér lesz, de csak használ ha sokat használod nem? :(
2017. máj. 12. 17:45
4/7 anonim válasza:
Van a fogfehérítésre is jó fogkrém, amelyikre ráírják, hogy plusz white, amúgy azok állítólag nem tesznek jót v leszedik a zománcot?, nemtom; meg láttam ilyen cigizés utáni izét, amiben fehér festék van talán picit rányomod a fogadra és fehér marad én amúgy nem tudom ezeket; lehet amúgy hogy a fehérítésnél is csiszolják én arról már végképp nem tudok semmit. Meg lehet, hogy a fogorvosok tudnak még valami trükköt. Én tényleg nem értek hozzá.
5/7 anonim válasza:
dentomin fogpor és a szódabikarbóna ezekre jó, az utóbbit csak heti egyszer használd
6/7 anonim válasza:
A carboncoco is mezei aktív szén jó marketinggel. A szenet több alkalommal kell használni. A bambuszos dologról nem hallottam, de nem hiszem, hogy túl hatásos lenne. Sokan mondják a sütőpor+citrom kombót. Na én attól nagyon intelek. Csak lemarja a fogzománcot, ki ne próbáld! Ha igazán szeretnél hófehér mosolyt, akkor spórolj össze egy kis pénzt, és menj el fogorvoshoz. Nem éri meg a fogak egészségével játszani. :)
7/7 anonim válasza:
Jajj elírtam! :) Nem sütőpor, hanem szódabikarbóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!