Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Legjobb ötletek otthoni...

Legjobb ötletek otthoni fogfehérítésre?

Figyelt kérdés

Nagyon sárgák a fogaim! Kipróbáltam a szódabikarbónás dolgot, de nem vált be, és szerintem nem túl hasznos.

A fogorvosi fogfehérítésre nincs pénzem.. Tudtok valami praktikát amivel tényleg fehéredik a fog?

2015. júl. 11. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Paradontax fogkrem.

Szodabikarbona nekem sem ert semmit

2015. júl. 11. 09:35
 2/9 anonim ***** válasza:

ezt nekem is elárulhatná vki, mert én többször próbáltam, de a legprofibb fogorvosok sorra lebeszélnek róla, mert hogy szép stb, na de iszonyú rombolást végez a fogzománcban, bármelyik módszert is választom.

Úgyhogy nehéz ügy, de ha vkinek van tényleg ható és nem romboló praktikája, azt szívesen meghallgatnám.

2015. júl. 11. 09:47
 3/9 A kérdező kommentje:
A paradontax fogkrém tényleg fehérít?
2015. júl. 11. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:

legjobb ötlet: OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS NINCS!!

az ilyen szódabikarbónás baromságok csak tönkreteszik a fogsorod. ha nincs rá legalább 100ezred, akkor minőségi, biztonságos fogfehérítésre esély sincs. ez a helyzet, fogadd el vagy spórolj rá.

2015. júl. 11. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:
fogfehérítő matrica, zselé
2015. júl. 12. 06:00
 6/9 anonim ***** válasza:

igen, és melyik módszer az? tehát ami tuti hatásos de nem bántja a fogzománcot?

2015. júl. 12. 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 nem tudom, mivel nem vagyok fogorvos, de az tuti, hogy az otthoni bénázás pérezres cuccokkal csak árt neki.
2015. júl. 12. 12:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Netről lehet rendelni Crest fogfehérítő cuccot, majdnem minden amerikai használja és elvileg bevált módszer. Fehérít, stb. Nem is annyira drága. Azért annyira nem olcsó, hogy ha még se működik ne bánjam meg egy életre, szóval nem tudom..
2015. júl. 12. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, én crest fogfehérítő matricával nyomom, kb életet ment nekem! a fehér-kék dobozosat rendteltem, ebayről amerikából, az a legerősebb. a többiről is jók a vélemények, nézz rá a krémmánia oldalára, sok a vélemény.
2015. júl. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!