Fogfehérítésre mi lenne a legjobb (nem az a b@romi drága) módszer?
Sensodine Whitening fogkrémet használok 2 hónapja.
A javulást itt-ott észre lehet venni már de a fogaim sárgák maradnak sajnos. Úgy 1 hónapja elkezdem pici szódabikarbónát is szórni a fogrémemre reggelente.
Egyéb módszerek ami nektek bevált és nem túl drága?
Érdekelnének a tapasztalatok. És Mennyi idő múlva értétek el kb. a kívánt hatást?
hyperol tabletta
én sem nagyon hittem, de látványos a fehéredés, szerintem
100 db tabletta 1500-1600 ft.
A kúra elején 1 dl vízben 9 tablettát oldottam fel. Reggel este öblögettem vele fogmosás után.
Most csökkentettem feloldott tabletták számát.
Egy próbát megér szerintem.
Hajjaj... közlöm veled, az ilyen fogkrémek nem fognak neked fehéríteni. Fogkövet se tüntetnek el, csak a fizikai szennyeződést távolítják el. A házi szerek (citrom, szódabikarbóna, eper, stb.) pedig károsítja a fogzománcot. A rendelőben hidrogén-peroxidos fehérítést alkalmaznak, amit otthon NEM szabad kipróbálni, mert úgy kimarja a fogínyed, hogy maradandó károkat okoz. Az egész szájüregben.
Mivel csak ez az anyag fehéríti a fogakat → ez nem lehet a fogkrémben, mert kárt okor. Sajnálom, ez az igazság.
Egy fogorvostanonc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!