Miért nem cukorgyantázzátok le a testeteket?
- koltseghatekony
- ha jol csinalod szinte fajdalommentes
- hosszan tart
- nem hagyod,hogy a szepsegipar-jew radsozzon felesleges dolgokat
- jobb mint a sima gyanta,jobb mint az epilator (nincs szorbenoves)
- otthon is elvegezheto
Ha cukorgyantaval kiszeded gyokerestol,akkor lehet egyaltalan nem kene mar borotvat hasznalnod.;)
Egyszeruem NINCSENEK ellenervek.
Velemenyem szerint ez a sorrend:
-- szorosnek maradni : 60 iq (majom szint)
-- sima gyanta (rohadtulnfaj) -- 70 iq
-- borotva : 80 iq ( nehany helyen engedelyezett: arcon,zacsin)
-- epilator : 95 iq
-- vegleges szortelenito keszulek : 100 iq
Jo otletnek tunik elsore,de van vele egy-ket problemam:
- mi van akkor ha par even belul eljon a Mad Max vilag,es hoppa..bocsika..szorod nincsen mar! Es nem is lehet,mivel veglegesen eltavolitottad. Ebben a helyzetben te fogsz eloszor megpusztulni.
2) meddig hatolnak a lezersugarak? Tokomnel csinalom pl,es megoli tojasomat = sterilizalom magam akaralatlanul. Kosz,de nem.
Ugyhogy hajra cukorgyanta! Le a kozmetikusokkal!
"mi van akkor ha par even belul eljon a Mad Max vilag,es hoppa..bocsika..szorod nincsen mar! Es nem is lehet,mivel veglegesen eltavolitottad. Ebben a helyzetben te fogsz eloszor megpusztulni"
Elmagyarázod, hogy miért?
#22 Mire megcsinálnám a gyantát, addigra kész van borotvával. Rajtam nincs sok szőr.
Egyébént írd már le, hogy te milyen receptet használsz mert nekem sose lett jó a cukorgyanta amikor próbálkoztam vele.
Ez alapjan csinaltam:
https://www.youtube.com/watch?v=Q7_iIej5rcQ
Kicsit tobb viz kell hozza szerintem mint amennyit ir.
2) Elejen kell osszekevergetni az alapanyagokat,utana mar csak forralni szabad,hogy ne keruljenek bele legbuborekok.
Lábam, hónaljam borotválom. (Nyáron, meg ha tudom, hogy kilátszik) Máshol nem szőrtelenítek.
19L
,,Ha cukorgyantaval kiszeded gyokerestol,akkor lehet egyaltalan nem kene mar borotvat hasznalnod.;)" - Én egyszer nekiálltam a lábamnak csipesszel... (ráértem, de megúntam) Teljesen kihúztam a szőrszálakat, de úgyis nőtt más. :)
,,Velemenyem szerint ez a sorrend:
-- szorosnek maradni : 60 iq (majom szint)
-- sima gyanta (rohadtulnfaj) -- 70 iq
-- borotva : 80 iq ( nehany helyen engedelyezett: arcon,zacsin)
-- epilator : 95 iq
-- vegleges szortelenito keszulek : 100 iq"
- Ez az ,,iq" ,,IQ" akart lenni? Mert ha igen, akkor te nagyon el vagy tévedve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!