Csajok, nok! Ti mikor szoktatok a testeteket testapoloval bekenni? Milyen gyakran? Illetve, ha otthon vagytok egesz nap, akkor is kenitek vele magtokat?
Ez aranyos kérdés. Kéne kenni,de én nem kenem. Nem szeretek fázni, amíg kenegetem magam fürdés után kiszállva. Utána felöltözés után újra vetkőzni emiatt megint nem.
Najó, nem ezt kérdezted. Én a lábszáramat szoktam néha, mert ki tud száradn és ronda, ha valakinek fehérre, szinte porosra kiszárad, illetve krémezve teltebb formája, egészségesebb színe lesz tőle a bőrnek.
Szerintem sokak nem kenik rendszeresen, inkább akkor, ha végre van idejük egy nyugis fürdésre, wellness-re otthon és akkor jönnek a pakolások meg mifenék ezerrel+ a testápoló.
Sok pasi nem szereti az illatokat vagy pont azt, meg a krém állagát, ragacsosságát, ezért nyávog, így a nő nem keni be magát. Netán intimebb helyzetben nem is ízlik nekik a krém.
Elsőnek teljesen igazga van.
Én (ha ráérek) zuhany előtt pár perccel szoktam, miután a nagyja beszívódott, a felesleg lejön zuhany alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!