Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Még inkább ne reklámozzam magam?

Még inkább ne reklámozzam magam?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelt a körmök világa és elvégeztem egy tanfolyamot. Közben itthon minden nap gyakorolgattam, majd a barátnőimen is. Továbbképzésen is voltam illetve több ingyenes szemináriumon is a környéken.

Egyre szebbek és tartósak a munkáim, már nagyon szeretnék minél többet készíteni.

A gond az, hogy itt ahol lakom szalon kevés van, hely nincs számomra, tehát jelen állás szerint csak itthon tudnám csinálni.

Csak ideiglenesen, mivel a párommal a költözést tervezzük, de még nincs konkrèt döntés. Aztán ettől függően nyitnék magánvállalkozást.

Addig is arra gondoltam csinálhatnék magamnak egy oldalt ahova feltenném a munkáim.

Családtagjaim rögtön azzal jöttek, hogy ne tegyem mert még valaki 'besúg' hogy én feketén dolgozom.

Nem tudom mit tegyek. Tényleg ennyire rossz ötlet egy oldal?(instán vagy akár Fb-n)

Miért más ez, mint aki hirdeti magát a Facebook adok veszek oldalán vagy olxen?

Ti mit gondoltok erről?

22n

2020. febr. 6. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
OLX? OMG, 100 éve nem létezik már, rohadtul naprakész vagy xdd
2020. febr. 6. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Hát figyu, én a helyedben inkább az iWiW-en vagy a myVIP-en próbálkoznék.
2020. febr. 6. 18:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsika, nem Magyarországon élek és itt nagyon is aktuális. De elnézést akkor :))
2020. febr. 6. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Olx? Még sose hallottam róla 😂😂
2020. febr. 6. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké, felfogtam, nálatok már nem létezik. Itt még mindenki használja, ezért hoztam fel példának. Tovább léphetnénk a témán?
2020. febr. 6. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nálatok hogy van, itt nálunk erre utazik az adóhatóság, és ha megtalál akkor megbüntet. Érdemes körbekéredzni, hogy ezt hogyan tudod nem feketén csinálni.
2020. febr. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!