Szoktak olyan napjaitok lenni, amikor egész hétvégén inkább csak lakáson belül vagytok, és nincs kedvetek kimozdulni sehová?
Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 13:02
1/7 anonim válasza:
Szoktak, pl. ma ilyen napom van. De egyébként szerintem mindjárt kimegyek kutyát sétáltatni a közeli kis erdőbe... :-)
2/7 anonim válasza:
Igen, nekem gyakran van ilyen igényem, sajnos csak igény marad.
3/7 anonim válasza:
Csak ilyen hétvégém illetve szabadidőm van.
27F
4/7 anonim válasza:
Hogyne lenne! A heti munka után látni, hallani sem akarok senkit. Csak a családtagok közelíthetnek meg, azok is óvatosan. Sajnos általában egyetlen ilyen napim marad, hogy nem muszáj menni valahová (pl bevásárolni sem). Általában valami házimunka sajnos ilyenkor is akad, az rövidre fogom és sűrű szentségelések közepette összecsapom. Aztán annyi..
5/7 anonim válasza:
A munka kivételével folyamatosan ez van.
6/7 anonim válasza:
Igen, én konkrétan megtervezem, hogy legyen hetente 1 ilyen napom. Ezeket a napokat szeretem a legjobban. Mivel a hét többi napján sokat vagyok enberek között, és mászkálok ide-oda, egy ilyen nap kell.
7/7 anonim válasza:
Szoktak lenni ilyen napjaim. A feleségemmel megbeszéltem, hogy nekem határozott igényem van arra, hogy havonta legalább kettő ilyen napom legyen. A napot azért engedem, hogy ő válassza ki, hogy még csak fel se merülhessen az agyában egy "másik nő" agyréme. Ilyenkor az ember el tudja engedni magát, - "bútol", gondolkodhat, elmélkedhet, alhat, bűntudat, vélt vagy valós elvárások nélkül piszkálhatja a tévét, ha úgy tetszik, ápolhatja a testét, amennyiben erre igénye merül fel, "megújulhat" úgy, hogy még a legbizalmasabb szövetségesének tekintetét sem érzi magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!