Nők a műkörmeiket a maguk szórakoztatásából csináltatják vagy a mi kedvünkért? F
Mert engem egyáltalán nem érdekel milyen a színe milyen idétlen motívum van rajta stb.
Mennyi idő megy el vele ami alatt sokkal értelmesebb dolgokkal is foglalkozhatnának.
Így lehet ahogy írtad.
Viszont ekkor elég beteges...
Én azért csináltatom, mert tetszik nekem. Nem különösebben izgat, hogy másnak tetszik-e, hozzám vannak nőve. :)
3 hetente 1 vagy 2 óra szerintem nem olyan sok idő, hogy ne lehessen annyit "elpazarolni" (mellesleg rokonom a körmösöm, tulajdonképpen teljesen jól ki van használva az az idő szociális interakcióval).
Most olvasom a válaszod, kérdező.
Most akkor nem érdekel téged & leszrod, de azért kiírsz róla egy kérdést... Ebben mi a logika? :))
Mindég tűnődöm értelmetlen dolgokon és most épp ez jutott eszembe.
Hát így.
Szerintem nem feltétlenül hoz nagyobb profitot. Legalábbis az én körmösömnél sokkal drágább lenne 6-7 lakkozás, mint 1 építés vagy töltés. (3 hétre levetítve nézem, a műkörömmel csak egyszer kell foglalkozni ennyi idő alatt, lakkozni 2-3 naponta.)
Akik évek óta műkörmöt hordanak/viselnek, nekik nem rohadt el a saját körmük alatta? Nem félnek attól a ragasztótól, hogy beszivárog?
Vagy ez nem lényeg csak a külsőség?
Csak kérdezem, mert fogalmam sincs ezekről.
F28
# 17/18
Dehogynem hoz nagyobb profitot. Gyártóknak biztos. És ez a lényeg. Kétnaponta lakkozni? Lakatos vagy vagy ács esetleg? Kicsit sűrűnek gondolom. A lakkozást meg ugye otthon egyedül is lehet, csak a dudatestűek már erre is lusták. Ezért szépen felépítettek egy kultuszt rá. Kb mint a kutyulikatartás panelkába, akkorát.
Én pont emiatt járok már körmöshöz, mert SOKKAL kevesebb macera. :) Mint írtam, 3-4 hetente EGYSZER kell rászánni 1 vagy 2 órát, és kész.
Lakkozni meg igen, 2-3 naponta. A jobb féle lakkokkal. A rosszabbakkal már estére vállalhatatlan. :D Ja igen, és abból is elegem lett, hogy ha reggel felkentem a lakkot, akkor este még mindig beleragadnak a dolgok.
Még mindig nem igazán értem, miért lenne jobb többször annyi időt elcsesznem erre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!