Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők a műkörmeiket a maguk...

Nők a műkörmeiket a maguk szórakoztatásából csináltatják vagy a mi kedvünkért? F

Figyelt kérdés

Mert engem egyáltalán nem érdekel milyen a színe milyen idétlen motívum van rajta stb.

Mennyi idő megy el vele ami alatt sokkal értelmesebb dolgokkal is foglalkozhatnának.

2020. jan. 28. 15:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Így lehet ahogy írtad.

Viszont ekkor elég beteges...

2020. jan. 29. 15:11
 12/29 anonim ***** válasza:
91%

Én azért csináltatom, mert tetszik nekem. Nem különösebben izgat, hogy másnak tetszik-e, hozzám vannak nőve. :)

3 hetente 1 vagy 2 óra szerintem nem olyan sok idő, hogy ne lehessen annyit "elpazarolni" (mellesleg rokonom a körmösöm, tulajdonképpen teljesen jól ki van használva az az idő szociális interakcióval).

2020. jan. 29. 15:44
 13/29 anonim ***** válasza:
91%

Most olvasom a válaszod, kérdező.

Most akkor nem érdekel téged & leszrod, de azért kiírsz róla egy kérdést... Ebben mi a logika? :))

2020. jan. 29. 15:46
 14/29 A kérdező kommentje:

Mindég tűnődöm értelmetlen dolgokon és most épp ez jutott eszembe.

Hát így.

2020. jan. 29. 21:30
 15/29 anonim ***** válasza:
Oké, de ha tűnődsz rajta, akkor miért írod, hogy nem érdekel? :D
2020. jan. 30. 08:35
 16/29 anonim ***** válasza:
22%
Mert menő. Ez az új divat. Mindenk második nő műkörömcsis akar lenni, mer tök jó az. Kultusza lett ma már ennek. És nagyobb profitot is hoz mint a sima lakkocska.
2020. jan. 31. 20:25
 17/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül hoz nagyobb profitot. Legalábbis az én körmösömnél sokkal drágább lenne 6-7 lakkozás, mint 1 építés vagy töltés. (3 hétre levetítve nézem, a műkörömmel csak egyszer kell foglalkozni ennyi idő alatt, lakkozni 2-3 naponta.)

2020. febr. 3. 12:50
 18/29 anonim ***** válasza:

Akik évek óta műkörmöt hordanak/viselnek, nekik nem rohadt el a saját körmük alatta? Nem félnek attól a ragasztótól, hogy beszivárog?

Vagy ez nem lényeg csak a külsőség?

Csak kérdezem, mert fogalmam sincs ezekről.

F28

2020. febr. 3. 18:42
 19/29 anonim ***** válasza:
45%

# 17/18

Dehogynem hoz nagyobb profitot. Gyártóknak biztos. És ez a lényeg. Kétnaponta lakkozni? Lakatos vagy vagy ács esetleg? Kicsit sűrűnek gondolom. A lakkozást meg ugye otthon egyedül is lehet, csak a dudatestűek már erre is lusták. Ezért szépen felépítettek egy kultuszt rá. Kb mint a kutyulikatartás panelkába, akkorát.

2020. febr. 3. 23:08
 20/29 anonim ***** válasza:

Én pont emiatt járok már körmöshöz, mert SOKKAL kevesebb macera. :) Mint írtam, 3-4 hetente EGYSZER kell rászánni 1 vagy 2 órát, és kész.

Lakkozni meg igen, 2-3 naponta. A jobb féle lakkokkal. A rosszabbakkal már estére vállalhatatlan. :D Ja igen, és abból is elegem lett, hogy ha reggel felkentem a lakkot, akkor este még mindig beleragadnak a dolgok.

Még mindig nem igazán értem, miért lenne jobb többször annyi időt elcsesznem erre. :D

2020. febr. 4. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!