Ti bevállalnátok a fogszabályzót 22 évesen? Fém vagy porcelán? Most kezdek gyakornok lenni, dolgozni. Mi a véleményetek azokról akiknek van? És azokról akiknek kéne, de nem csináltatják meg a fogaikat? 22/f
Simán, még 30 évesen is.
A gyógyulás sosem ciki.
Hello, van csak estere beteheto fogszabi is.
Egyebkent semmi gond a fogszabival.
Hidd el, hogy egy szép fogsor mindig nyerő lesz!!
Vagy neked tetszene pl. egy rossz v. hiányos fogazatú lány?!
Én 28 évesen lettem fogszabályzós.
Kolléganőmnek 30 évesen van, egy másiknak pedig 40 év körül.
Nekem 360 volt a 2 ívre, plusz előtte a bölcsességfoghúzás, fogászati kezelések, sztem már 460 körül járok.
A kontroll az még rájön.
Meg majd akarok fogfehérítést, ha leveszik.
Én is simán bevállaltam volna 22 évesen is (17 évesen volt állandó).
Hogy fém vagy porcelán? Nekem pl. külön nikkelmentes készült a fémallergiám miatt. Ha valakit zavar, hogy feltűnő a fogszabi, válassza a porcelánt, illetve ha a pénztárcája ezt engedi (a porcelán a drágább). Van már clear aligner nevű "láthatatlan" fogszabi is, ami olyan, mint az éjszakai, csak azt evés és fogmosás kivételével (ha jól emlékszem) egész nap viselni kell, és elvileg csak kis eltérések korrigálására alkalmas. Kérdezz majd rá, ha rászánod magad.
Ma már szerintem nem gáz egyik fajta fogszabályzó sem semmilyen életkorban, hanem inkább az, ha valaki elhanyagolja a fogait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!