Nyelvpiercingnél ugye mindegy hogy nyáron vagy télen csináltatják?
Figyelt kérdés
Mert ugye a legtöbb pc-t télen ajánlják megcsináltatni, mert hamarabb begyógyul, és nem izzadsz bele, szal nem nagyon gyullad be. Ez nyelvpc-nél is ígyvan, vagy ott mindegy mert a szádban úgyis ugyanolyan mint télen?2011. máj. 15. 18:18
2/3 anonim válasza:
NEM!!!!
MEGNE CSINÁLTATSD NYÁRON!!
NORMÁLIS VAGY TE???!!!!
a szájban is ugyanugy vannak izzadság mirigyek amellyek ha tul nagy hőnek van kitéve a szervezet aktiválódnak. feladata a testhőmérséklet szabályozása, és az anyagcsere során felhalmozódott káros méreganyagok kiválasztása. igy hűti önmagát a szervezet.ásványi sókból, hormonokból, SAVAKBÓL és egyéb anyagokból áll.
ha ezek a bizonyos savak érintkeznek egy friss sebbel akkor azzonnnal reakcióba lépnek a nyílt seb viztartalmával és igencsak erősen marni fogja a kicsi szád
KÉMIA ÓRA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN KIMARADT? -.-"
3/3 anonim válasza:
Én 3 éve május 8.-án csináltattam meg, és semmi bajom nem lett. Szerintem megcsináltathatod nyáron is. De Te tudod. Egyébként ugye tisztában vagy azzal, hogy 2 napig nem nagyon fogsz tudni enni és kb 2 hétig fájdalomcsillapítón fogsz élni? :) Na mindegy. Ahogy érzed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!