Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az első szemöldök szedésnél...

Az első szemöldök szedésnél mindenképpen kozmetikushoz kell menni?

Figyelt kérdés

Én igazából azért nem akarok menni mert mivel nem vagyok vmi szép nem szeretem ha néznek főleg ha az arcomat

de mindenhol azt olvastam hogy elsőnek kozmetikussal kell megcsináltatni a formája miatt mert könnyen ellehet rontani

A kozmetikus mondja meg h milyen áll jól vagy én dönthetem el?

2010. júl. 22. 16:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én is kb ilyen idős voltam, mikor mondta anyu, hogy menjek el kozmetikushoz és szedessem ki. elég vastag és dús szemöldököm van, a kozmetikus kiszedett pár kilógó szálat és azzal el volt intézve. hazamentem és nekiestem saját magam, és sikerült szép formára szednem, meg is szokták dicsérni a szemöldököm.

ha nem mered magadnak, akkor kérj meg egy olyan ismerőst, akinek szép a szemöldöke, biztos neked is jól meg tudja csinálni. ha viszont mindenképpen kozmetikushoz mész, akkor olyat válassz, akit ajánlott valaki. nekem "szerencsém" volt hogy a kozmetikus nem csinált a szemöldökömmel semmit, mert akár el is ronthatta volna...

2010. júl. 22. 19:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Én magamnak csináltam, de nekem szép is volt csak a pihéket meg középről kellett.
2010. júl. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!